Luff seilestøvelen fra PUMA i GORE-TEX slippes på markedet i løpet av våren 2008. Vekten, grepet og komforten har blitt prioritert når PUMA lanserer sin nye seilestøvel. Veil pris 2800,-
PUMA Inshore Sport Jacket GTX Inshore Sport Jacket er produsert i 2-lags GORE-TEX. Jakken er utviklet under korte testseilinger med PUMAs Volvo Ocean Race båt. Veil pris 2500,-
Puma med seiltøy

Puma med seiltøy

Puma sponser et av de mest seriøse Volvo Ocean Race-prosjektene og lanserer ikke overraskende støvler og klær for seilere.

Publisert Sist oppdatert

Puma-laget med skipper Ken Read fra USA har engasjert Marcelino Botin og Shaun Carkeek for å utvikle sin nye V70 båt som er under bygging hos Goetz Custom Boats i Bristol, Rhode Island, USA.

Pressemelding fra Puma

Verdens fremste sports- og livsstilsvaremerke satser til våren for første gang på seiling. PUMA deltar i Volvo Ocean Race (VOR) som starter i Alicante, oktober 2008. Konkurransen varer i cirka ni måneder og seiles jorden rundt i alt fra minusgrader til tropisk klima. I juni 2009 kommer konkurransen til Sverige med planlagte stopp i både Gøteborg og Stockholm.

“Vi er veldig stolte over at PUMA deltar i VOR, et av verdens tøffeste sportsevents. VORs globale rekkevidde, livsstil og sportsånd matcher varemerket PUMA perfekt”, sier Jochen Zeitz, CEO og Chairman i PUMA AG.

PUMA er det første sports og livsstils varemerke som deltar i VOR og i vår lanseres seilingskolleksjonen – PUMA Sailing. Kolleksjonen er designet for å prestere, inspirere og tenne. Hele besetningen kommer til å seile med PUMAs funksjonsplagg produsert i GOR-TEX, WINDSTOPPER og USP. Kvaliteten på produktene gjør at seilerne kan ha riktig fokus og dermed fatte riktige beslutninger.

PUMA produserer også den offisielle Volvo Ocean Race-kolleksjonen.