Enkel men avansert jakke fra Henri Lloyd

Den engelske seiltøyprodusenten har kommet med en ny jakke som er ypperlig for aktive seilere. 

Publisert Sist oppdatert

Jakken ble første gang vist under Mets-utstillingen i november. Der fikk klesplagget en utmerkelse i forbindelse med DAME-award utdelingen. Vi fikk under utstillen en rask titt på plagget. Første inntrykket er at den nye ” Atmosphere” jakken er en vanlig enkel jakke i tradisjonell stil.  Men utseende sier langt fra alt.

Veldig pustende

Jakken er ypperlig for folk some r i bevegelse. Super jakke for aktive regattaseilere.

-   Atmosphere jakken er en veldig teknisk jakke som bruker den aller siste stoffteknologien fra Henri Lloyd, sier Lars Erik Heibek, Henri Lloyd importør i Norge.

    Stoffet heter TP AC og er et nytt vanntett, vindtett og veldig pustende stoff som er temperatur sensitivt. Når det er varmt og svetten renner, frakter stoffet bort svetten og bidrar til å holde seileren temperert, mens når det er kaldt så holder stoffet på kroppstemperaturen.

 

Vanntett

Alle sømmene er micro-stiftet og tapet for å sikre mot vanngjennomtrengning.

     -   Jakken er en videreutvikling av både design og teknologi. Atmosphere sitter tett på kroppen, er lett å jobbe i og tørker veldig kjapt, sier Heibek.

    Jakken lanseres offisielt på London Boat Show i januar og i slutten av februar er den tilgjengelig i norske butikker. Atmosphere Jacket koster 1599,-

Store bilde: Ben Ainsle, som akkurat har fått en plass på det britiske OL laget i sin Finn jolle, tester ut Atmosphere Jacket til Henri Lloyd.