Offshorejakker.
Nettbutikk og utstilling i West Coast Yachtings lokaler på brygga på Hundvåg.
Seilas fikk prøve Hood-seiltøy under SubSea7 sist helg.

Hood seilklær med norsk agent

Hood er først og fremst kjent for sine regattaseil. Nå har West Coast Yachting fått det norske agenturet på Hood seiltøy. 

Publisert Sist oppdatert

Stort bilde: Agentene for Hood er Benjamin Opdam (foran) og Remko van Rees (t.v) . Her sammen med Bavariaeier Bjarne Hervik til høyre.

Hood Yachting Gear startet opp i 2004, som en fortsettelse av selskapets gode rykte innen seilproduksjon. 

Tre år senere så Hood Pro-serien dagens lys, bestående av teknologisk avanserte klær og utstyr til seilere langs kysten og på havet.

I dag har Hood Yachting Gear leverandører i Nederland,  Tyskland, Frankrike, USA, New Zealand, og Norge.

Nettbutikk

Daglig leder i West Coast Yachting forteller at de er i dialog med flere aktuelle forhandlere i de største byene i landet, og at de tar sikte på å finne butikkforhandlere i alle deler av landet for Hood. Allerede nå kan du bestille Hood seiltøy  direkte fra nettbutikken til West Coast Yachting.

Seilas testet Hood

Seilas fikk prøve Hood Offshore jakke og bukse under Subsea7 Nyttårseilas sist helg. Tøyet virket meget lett og behagelig å ha på seg. Ettersom det var pent vær med sol og sundt seks - 11 sekundmeters vind fikk vi desverre ikke testet tøyet under skikkelig friske forhold.

 West Coast Yachting vil være på Sjøen for alle med sin 24 fots familieseiler New Clasic 700 og Hood seiltøy på stand nr.  B01-04