Helly-Hansen leverer bekledning til Ericsson teamet

Helly Hansen har inngått en treårig avtale med Ericsson Racing Team som offisiell leverandør av bekledning og fottøy til teamets storsatsning i Volvo Ocean Race 2008-09

Publisert Sist oppdatert

Ericsson Racing Team deltar med to båter. En båt med et nordisk  mannskap, som ledes av svensken Anders Lewander, og en med et internasjonalt mannskap ledet av John Kostecki, Teamet valgte å inngå samarbeid med Helly Hansen på grunn av deres materialteknologier og brede utvalg innenfor offshore seilbekledning, superundertøy, spesialisert fottøy og fritidsklær. Helly Hansen skal ikke bare levere utstyr til seilerne, men også til det landbaserte teamet, sponsorer og supportere. De har som ambisjon å utvikle produkter som gir Ericsson Racing Team de beste forutsettninger i seilasen. Helly Hansen har også planer om å vinne det kommersielle racet, på land.

 - Volvo Ocean Race er en perfekt match for Helly Hansen. Vårt kjernebudskap ”Work, Survival, Sport” passer perfekt for å beskrive seilernes situasjon og uttrykket ”between human will & natures forces” er sjelden mer passende enn for å beskrive Helly Hansens oppgave i en så ekstrem utfordring som verdens tøffeste regatta, sier Karl-Einar V. Jensen i Helly Hansen.

 - For Helly Hansen er det viktig å samarbeide med et konkurransedyktig team som har en erfaren ledelse sterke skippere. Alt dette har vi funnet i Ericsson Racing Team. Deltakelsen i Volvo Ocean Race vil bekrefte Helly Hansen’s posisjon som den ledende leverandør av funksjonell bekledning for de som ferdes på sjøen, sier Jensen.