RS Vision.
RS Feva.

Tøffe joller med ny importør

Racing Sailboats i England lager en haug av joller. Fra utfordrer til Optimisten til avanserte skiff-joller. 

Publisert Sist oppdatert

Seilas har testet flere båter fra Racing Sailboats. Disse er RS Vision som er en utmerket familiejolle, RS Feva som er en to-manns rekrutteringsjolle og RS og RS Elite som er en moderne kjølbåt på 7,4 meter.

Pressemelding fra Flying Start:

Racing Sailboats med norsk eneimportør

Racing Sailboats har blitt en av verdens største og ledende jolleprodusenter de siste årene. Flere av RS-båtene har fått utmerkelser fra båtbransjen, og RS Feva har bl.a. blitt verdens mest solgte tomannsjolle både i 2005 og 2006. Alle båtene kjennetegnes for sin kvalitet og seilegenskaper, og ikke minst for smarte detaljer både i skrogdesign, dekkutrustning og rigg.

Flere seilforeninger og private i Norge har allerede begynt å kjøpe de populære båtene, og eneimportør for Norge, Flying Start i Trondheim, planlegger en rekke arrangement med opplæring og regattaer fremover. I Sverige og Danmark har også Racing Sailboats fått et godt fotfeste som fremtidens båter, hvor Dansk Sejlunion bl.a. har satset på 100 stk. nyinnkjøpte RS Feva til sine medlemsforeninger.

I hele utvalget finner du to kjølbåter og 11 joller fra opplæringsbåter for de minste til svært raske regattajoller og skiffs for seilere i alle aldre. For mere info se www.flyingstart.no