Båtutstyr på Liertoppen
Miljøvennelig el. motor til 3700,
Godt utvalg av båtpleemidler.
Polert Bruceankerkopi på 15 kilo til 4629.
Tau i mange kvaliteter med tabell for dimensjoner for skjøter og fall. Bra.
Vil gjerne hjelpe, men kan ikke så mye om båt.
Her er det mye å velge i.
Optimistjolla koster under 11.000,-

Båtutstyr på Liertoppen

Tyske Bauhaus har etablert seg i Norge og selger båtutstyr sammen med maling og lamper. Utvalget er bra, men ikke vent kvalifisert hjelp.

Publisert Sist oppdatert

Bauhaus har åpnet et enormt varehus på Liertoppen mellom Drammen og Asker. En del av sortimentet er en båtutstyrsavdeling. Overraskende stor faktisk. Mye båtpleiemidler og enkelt båtutstyr. Stort utvalg på tau i mange kvaliteter, også dyneema. Bauhaus fører kjente og for meg ukjente merkevarer. Jeg fikk inntrykk av at kvalitet og pris ligger over Biltema.


Ønsker å hjelpe, men mangler kunnskap

Vi hjelper deg gjerne, står det på ryggen til betjeningen. Innsatsen og viljen er der, men den maritime avdelingen ligger klemt mellom jernvare og belysning og ingen kan noe særlig om båt. Det stod en optimist på en hyllereol. Hva den kostet visste ingen, men jeg ble lovet å få vite det straks de fant det ut. Ett døgn etter fikk jeg prisen på en SMS. Kun 11.000, men jeg fikk ikke sett jolla skikkelig for den hang fire meter opp i lufta.

Umoderne drift

Jeg er ingen ekspert på butikkdrift, men systemet virket avlegs og lite rasjonelt. Betjeningen måtte bla opp i permer for å finne informasjon. Det var umulig å finne varene selv, og det slet betjeningen med også. Jeg finner vel prisen på otimistjolla på deres nettside, spurte jeg. Nei sa betjeningen, nettsidene er håpløse og noe vi har fått fra Tyskland svarte betjeningen. Vi er enige. IKEA ligger milevis foran i rasjonell drift som gir lave priser.

På norske Bauhaus’ nettside finner du ikke båtutstyr, men du finner noen kampanjemodeller på de tyske her.