Hans-Petter Jensen ny sjef i With Marine AS

North Sails Norge har ansatt Hans-Petter Jensen som ny daglig leder. Jensen har lang erfaring fra næringslivet og like lang erfaring som seiler, blant annet som mangeårig seiler på Fram-laget.

Publisert Sist oppdatert

Etter at With Marine ble en del av den verdensomspennende seilmakerkjeden North Sails så har omsetningen økt kraftig for hvert år. Nå har styret i Asker-bedriften tatt et grep for å profesjonalisere ledelsen.

- With Marine passerte 18 millioner kroner i omsetning i 2006 og for at vi hele tiden skal sikre at vi går i riktig retning så må vi stadig profesjonalisere hele bedriften. Derfor var det viktig at vi nå fikk inn en mann som Hans-Petter Jensen, sier Christen With.

Hans-Petter Jensen (50) har lenge seilt sammen både Christen With, Thomas Nilsson og Kristoffer Spone. Alle jobber i North Sails og har seilt eller seiler på Fram-laget. Jensen er en av de på laget som har vært med lengst. Fra 1. april blir han daglig leder i With Marine AS.

Jensen var en av gründerne i Føyen Management Services AS og han har også jobbet med økonomi og administrasjon i Quality Spa & Resort Holmsbu , Skaaret Holding AS, hvor OL i Torino og Holtsmark Golf har vært en av hovedoppgavene.

- Denne jobben er midt i blinken for meg. Jeg skal fokusere på drift og administrasjon av selskapet slik at Thomas og Christen kan fokusere på det de er gode på, nemlig salg og kundeoppfølging. Jeg gleder meg til å jobbe med fantastisk hyggelig mennesker og en sterk merkevare, sier Jensen.

Christen With er minst like entusiastisk. - Vi har sett frem til å kunne ansette en daglig leder i mange år. Nå går vi fra å være en gründerbedrift til å bli en profesjonelt drevet bedrift i vekst, sier Christen With.