Innredningen i 32-foteren
Finn Flyer 32 på vannet
Finn Flyer 32
Club-versjonen med T-kjøl.
CR versjonen får en mer lukket hekk og L-kjøl.
FinnFlyer får et storseil på 44 kvm og en 104% fokk på 33,5 kvm. Kjøldybden er 2 m.
Finn Flyer vil få en elegant og turvennelig innredning.
FinnFlyer 36 Club

Kullfiber fra Finland

Oppdatert: Finn Yachts har nettopp fått ferdig en tøff 32 foter og her er tegningene på den nye Finn Flyer 36 Club. Vi har fått flere tegninger av 36 foteren.

Publisert Sist oppdatert

Blur.se presenterer i dag en fersk nyhet fra finnland. Finnflyerserien leveres i to versjoner. CR er bygget i glassfiber og vinylester med kullfiber forsterkning. Club, regattaversjon som er bygget i kullfiber med epoxy. Den siste har også en T-kjøl.

36 fot

FinnFlyer 36 Club vil også være lett, bare 5 tonn på et skrog som er 11 meter og har en bredde på 3,4 meter. Båten kommer på vannet om ett år. Den vil da kunne leveres med cruising innredning eller en super lett innredning i kompositt. Båten vil ha full ståhøyde under dekk. Det er lagt vekt på at det skal enkelt gire om båten fra racing til cruising. Karl-Johan Stråhlman har tegnet FinnFlyer 36 sammen med Hans Johansson fra Finn Yachts.

32 fot

Finnflyer hadde verdenspremiære i februar. Den er 9,9 meter lang og 3,2 meter bred og veier kun 3,4 tonn. Det er over 1200 kilo lettere enn First 34.7 som er like stor. Den lave vekten vil gjøre at båten planer letter i medvind. 32-foteren har en klassisk to-lugars innredning med en akterkabin og toalett bak. Båten kan leveres med rorkult eller ratt. Se bilder av FinnFlyer 32 på bildespesial.

FinnFlyer 32 er utviklet av  Eivind Still og Hans Johansson.

Sjöman Yachting som er svensk representant for verftet har også vært med på utviklingen av båtene.

Les mer på www.blur.se og www.finnyachts.fi/