«Deckware» vesten har mye til felles med en klatresele.
«Deckware» vesten har som «Deckvest» en sprayhood som gjør det enklere å puste i mye sjø og vind.
Forbedret oppblåsbar vest
Forbedret oppblåsbar vest

Forbedret oppblåsbar vest

De fleste oppblåsbare vestene på markedet er ganske like. Her er en som skal ha økt sikkerhet og bedre bevegelighet. 

Publisert Sist oppdatert

Spinlock har fått hjelp av fjellklatreutstyrs produsenten Petzl med sin nye «Deckvest». Dette er ikke første vesten Spinlock leverer. Da Seilas testet vester for litt over ett år siden var Spinlocks «Deckware» den klart mest avanserte, men var litt klønete å ta av og på. Det var en vest for ekstrem bruk. Spinlocks nye passer bedre for hverdags bruk.

Her er pressemelding fra Skaane Marine

Ultra-kompakt dekks- sikkerhetsutsrustning

Et år etter at Deckware redningsvesten fikk IPC Media Marine Award har Spinlock lansert Deckvest, deres siste ultra-kompakte dekkssikkerhetsutrustning for regattaseiling.

’2T’-frontfeste gir enkel fronttilgang mens de to Petzl spennene gir en tettsittende og sikker tilpasning når de strammes og muliggjør nødvendig justering.

Alle Deckware redningsvester bruker en strekkfast fiberloop i stedet for den tradisjonelle rustfrie D-ringen, og en formet skumkjerne. Denne unike konstruksjonen gir ikke bare gjør den ikke bare komfortabel å bære; den reduserer også indre skader i et fall.

Alle Deckvester har en automatisk 150N redningsvest, automatisk lys og sprayhood. Disse er alle samlet i et enkelt ultra-kompakt plagg, som gir eksepsjonell bevegelsesfrihet og komfort til sjøs, og fortsatt gir beskyttelsen du trenger i en krisesituasjon.

Deckvest er det spennede resultatet av to års intense regattaerfaringer fra Figaro til Volvo. Ved å integrere det siste i sikkerhetssele- og flytemiddelteknologi på en smart måte inn i en kompakt enhet med frontåpning, vil det tradisjonelle sikkerhetssettet erstattes av et perfekt utviklet stykke topp sportsbekledning.

Spinlock’s Deckware manager Myles Uren ser at Deckvest vil bli en vanlig del av et hvert kjøp av teknisk seiltøy. ”Alle som kjøper en ny regattabåt eller et nytt teknisk seilsett vil nå tenke på å bytte til en ny toppvest som denne. Den har alt du trenger, og er ikke i veien når du seiler!”