Samme pris, tredobbel dekning

Også på de elektroniske kartene får du mer for pengene i år. Navionics oppdaterer sine ”Gold”-kart.

Publisert Sist oppdatert

Navionics har to serier med sjøkart, Platinum og Gold. Platinum-kartene har fått mye oppmerksomhet på grunn av 3d visning, bilder og andre fancy funksjoner. Ekspertene derimot anbefaler å bruke Gold-serien fordi disse kartene krever mindre datakraft og egner seg bedre på de aller feste plotterne.

Gratis oppdatering

Den godet nyheten er at Navionics ikke har glemt sine enkle kart og oppgradert kartene fra XL3 til XL9. Kartene kommer i salg i Mars, men kjøper du Gold kart nå, vil du gratis kunne oppgradere til de nye kartene når de kommer.

Ett kart holder

Navionics Gold-kartene er sømløse, vektoriserte kart. I dag, med XL3-kartene,  trenger du to kart for å dekke hele Norge. Ett  går fra Göteborg med nordre del av Danmark opp til Trondheim. Det andre går fra Bergen til Russland i Nord. De nye kartene skal dekke det tredoble område, så da vil det nok holde med ett.

Passer mange plottere

Navionics Gold-kartene kan brukes på en rekke plottere, f.eks. Raymarine, Eagle, Northstar, Furuno og en rekke PC-programmer for å nevne noen. Les mer på www.navionics.com.

Det store bildet viser dekningen til dagens XL3-kart.