Cockpitbordet kan senkes ned i cockpitdørken.
Regattacruiseren Dehler 44
Regattacruiseren Dehler 44
Regattacruiseren Dehler 44
Lekse detaljer.
Båten kan også leveres med langsgående bysse og et lysere treverk.
Ren cockpit.
En luke i dørken på hver side helt akter kan slås opp og gir fin fotstøtte for rormannen på kryss
Karbonratt og smart skråstilt pedestall med kompass og plass til kartplotter.
Så flat i bunn er Dehler 44 at kjølboltene stikker opp gjennom dørken og inn i salongen!
Innredningen tilbys i tre ulike varianter. Salongen er elegant og funksjonell, men llitt mørk og kjelleraktig.
Regattacruiseren Dehler 44

Regattacruiseren Dehler 44

Dehlers nye 44-foter ble vist på den store Hamburgmessen nå i november. Der ble båten annonsert som «regattacruiser», - et nytt begrep som viser verftets ambisjon om å skape en båt både for tur og regatta.

Publisert Sist oppdatert

Dehler bygger raske og konkurransedyktige båter. Den nye 44-foteren som hadde verdenspremiere på Hamburgmessen ble lansert som «Regattacruiser», hvilket vel betyr at det er regattasiden som er prioritert. Båten har da også fine, fartsfylte linjer; lang i vannlinjen, skarp i forskipet, moderat bredde, flat bunn med smal og dyp kjølfinne med bulb i bunn samt et ekstremt dypt og smalt ror. Stor cockpit med to ratt (karbon selvsagt!), men små stuerom i benkene. Smart luke til å slå opp i dørken på hver side som gir god støtte for rormannen på kryss. 

       Båten leveres i tre innredningsalternativer; med pantry langskips eller  akter  på  babord side og med to ulike lugarer forut. På messen viste Dehler båten med  tradisjonell innredning med to akterlugarer, kartbord og toalett på hver side akter og salong med U-sofa og langskips pantry.

    Nedgangen fra cockpit virket trang. Forut var  eierlugaren med eget toalett. Båten er pent bygget og funksjonell, men det var litt mørkt og dystert nede, med mye mørk mahogny, mørke tekstiler og små lysventiler. Båten er så flat i bunn at det ikke er blitt plass til noen kjølbrønn. Ja, kjølboltene stikker til og med opp over tredørken!