@Ed-Holt
@Ed-Holt
@Ed-Holt
@Ed-Holt
@Ed-Holt
@Ed-Holt
@Ed-Holt
@Ed-Holt
@Franco-Page
@Ed-Holt
«Gliss» - 32 m luksus
«Gliss» - 32 m luksus
@Alfons-Weber
@Franco-Page

«Gliss» - 32 m luksus

Royal Huisman Shipyard i Nederland leverte nylig den 32 m lange sloopen «Gliss» til en sveitsisk eier. Her kan du se hva en moderne superyacht kan by på av luksus og eleganse.

Publisert Sist oppdatert

Markedet for store luksusbåter, seil og motor, synes bare å øke. Et av de mest erfarne verftene i dette markedet er Royal Huisman Shipyard i Nederland. Derfra kommer superyachtene på løpende bånd. Nå nylig ble den vakre 32 meter lange sloopen «Gliss» overlevert eieren. Båten er tegnet av den franske konstruktøren Philippe Briand, mens interiøret er tegnet av Pieter Beeldsnijder. Mast og bom er i kabonfiber, det samme gjelder spaderoret. Eierkabinen helt akter er i full bredde og minner mer om en luksussuite enn en tradisjonell akterkabin. Akter er det også to store, doble gjestekabiner, mens mannskapet på fire har sitt område forut - med to dobbeltlugarer og egen messe med pantry. En ekstra gjestekabin er det også blitt plass til.

Helt akter er det en stor badeplattform i karbonfiber. Den svinger ut og åpner for garasjen til båtens rib og diverse andre vannsportleker. Flere av verdens beste båtjournalister har vært om bord under en prøveseilas utenfor Mallorca. Her kan du se noen av de beste bildene.