Oceanis 46
Oceanis 46
Oceanis 46
Oceanis 46
Oceanis 46
Oceanis 46
Oceanis 40
Oceanis 40
Oceanis 40
Oceanis 40
Badet i Oceanis 40
Kartbord og bysse i Oceanis 40
Seilas tester Sun Odyssey 36, 39 og 42.
Bavaria 40 Vision
Oceanis 46
Oceanis 40

Priskrig i turseilermarkedet

Jeanneau skryter av at de selger sin 39 fots dekksalongbåt rimligere enn Bavaria 40 Vision. Nå kommer Beneteau med en ny 40 foter som kan få tyskerne til å skjelve.

Publisert Sist oppdatert

Benetau har satt to nye Oceanis-modeller på vannet. Båter som viser at verftet satser på design. Nyhetene har et lavt dekkshus som gir stor romvirkning og mye lys. Det er dagens trend. 40 og 46 foteren følger opp konseptet til Oceanis 50 som ble vist på Sjøen for alle i mars. De nye modellene er dessverre for ferske til at de rekker Båter i sjøen som starter i neste uke.

Oceanis 40 blir neste 200 000 billigere enn Bavaria 40 Vision og vil havne omtrent på samme pris som Jeanneau Sun Odyssey 39 DS. Tre båter bygget på samme moderne tanker. Det er utstyrslisten som vil bli avgjørende på hvilke av båtene som blir prisvinneren. Seilas testet Sun Odyssey 39 DS mot Sun Odyssey 42i og prisbomben Sun Odyssey 36i i går. Alle tre båtene vil få verdenspremiære på Båter i sjøen. Ingen tvil om at disse båtene gir mye for pengene.

Pressemelding fra Normar:

Tilbakemeldingene etter introduksjonen av Oceanis 50 i mars, er overveldende. Så langt vi vet, er det aldri blitt solgt så mange 50 foters seilbåter på så kort tid i Norge. Nå kommer det oppfølgere i andre størrelser i form av nye Oceanis 40 og Oceanis 46.

Beneteau har valgt utstrakt bruk av store lysflater, samtidig som det klassiske og tidløse uttrykket opprettholdes. Store buede vinduer på sidene av overbygg, overlysvinduer og lange smale skrogvinduer gir et fantastisk utsyn til sjøen og livet utenfor, ja faktisk bedre enn i mange av markedets dekksalong båter. Bruken av tonede glass gjør at man innvendig får en skjermet og dempet atmosfære. Inn- og utvendig finish er som man kan og bør forvente i en Oceanis med fine trearbeider, god industriell lakkfinish og flotte detaljer. Faktisk hevder flertallet av våre kunder at Beneteau Oceanis har høyest inn- og utvendig finish og flere flotte detaljer enn markedets øvrige produksjonsbåter.

Prismessig blir den nye Oceanis serien svært attraktiv:

Oceanis 40: NOK 1 169 000.- inkl. hk-avgift og mva

Oceanis 46: NOK 1 697 000.- inkl. hk-avgift og mva

I henhold til våre opplysninger gjør dette Beneteau sansynligvis til markedets prisleder.