Malø med ny 37 foter
Malø med ny 37 foter
Malø med ny 37 foter
Malø med ny 37 foter
Malø med ny 37 foter
Malø med ny 37 foter
Malø har prioritert en stor salong.
Med klassisk hekk får du et gedigent akterdekk.
Båter har en 9/10 rigg som er lettå trimme.
Malø leverer solide båter. 37 foteren har fast propell og solid kjølinfesting.
Båten kan leveres med to hekk-alternativer.
Malø med ny 37 foter

Malö med ny 37 foter

Ser du etter en tradisjonell båt i skikkelig svensk kvalitet, og samtidig liker båter med cockpiten bak. Da bør du ta en titt på Malø. Bedre seilegenskaper og mer plass er oppskriften fra Orüst-verftet på deres nyskapning.

Publisert Sist oppdatert

Mange av de svenske verftene er på hugget og fornyer sin flåte. Det gjør også Malø som erstatter sin 36 foter med en modell som er en fot større. Den nye båten skal ha bedre seilegenskaper. Båten har lengre vannlinje og høyere skrogstabilitet. Under dekk er det mer plass og lys. Det er lagt vekt på stor stueplass. Innredningslay-outen er tradisjonell, med stor salong. Båten leveres med to lugarer. Malø 37 følger Maløs stil med storseilskjøte på en targabøyle over cockpiten. Det gjør cockpiten mer ryddig, samtidig som at rormannen kan betjene seilene. Cockpiten har også den klassiske vindskjermen i glass som gir en god beskyttelse mot været her oppe i nord.

Også 37 foteren kan leveres med klassisk hekk mot et pristillegg. Båten er forventet seilklar til sommeren, og vil bli vist offentlig på Uppet Varv i august.

Noen data:

Lengde: 11,54m

Bredde: 3,62 m

Dypde: 1,78 m

Vekt: 7,5 tonn

Ballast: 2,65 tonn

Seilareal: 77,7 kvm

Motor: 40 hk

Vanntank: 400 liter

Diesel: 250 liter