Jeanneau 39
Hanse 400
CD 66 Racer
Wauquiez 41 PS

Årets seilbåt på messa

Også i år fikk en jury av utvalgte journalister nominere Årets Båt. Det ble valgt ut 10 båter, hvor fire av dem var med seil. Disse er:

Publisert Sist oppdatert

Fire seilbåter er valgt ut av juryen, og vinneren vil bli kåret på onsdag. De nominerte båtene er:

CB66Racer. Enkel svensk regatta båt som på ett år har blitt en kjempe suksess. Hele 100 båter er så langt bygget. Båten selges fiks ferdig på henger med seil for under 250 000,-. Super moderne skrog og rigg gir elleville seilegenskaper både på kryss og lens. Dyp kjøl med blyklump gir båten stivhet. Det gjør den velegnet for rekerasjonsseiling også. Muligheter for enkel overnatting gjør båten interessant som ungdomsbåt.

Jeanneau 39 i. En båt de fleste vil like. Elegante linjer, fornuftig innredning og gode seilegenskaper, til en pris mange kan leve med. Ikke spesielt nytenkene, men gjennomtenkt. Flott cockpit.

Hanse 400. Årets båt i Europa. Moderne skrog, trendy minimalistisk innredning og avansert produksjonsmetode gjør at denne båten skiller seg fra mengden. Riggen er konstruert med tanke på at den skal være lett å håndtere med et begrenset mannskap. Prisene er også meget konkurransedyktig.

Wauquiez 41 PS. Fransk luksus. En moderne dekkshusbåt hvor man virkelig får glede av de store vindene. Salongen er hevet slik at man ser rett ut gjennom panoramavinduene. Perfekt for norske forhold hvor sesongen er kort. Her kan du kose deg å nyte sjøen langt ut på høsten. Innredningen er påkostet og elegant.