Nettbrettet er også godt å holde på høykant
Batteriet har fått plass i nettbrettets kant, som også gir et godt grep.

Lenovo sponser seiling

Verdens største PC-produsent støtter Luna Rossa for America’s Cup. Vi har fått inn Lenovo-nettbrett til test.

Publisert Sist oppdatert

Lenovo er kanskje mest kjent i bedriftsmarkedet, men utvikler også produkter for privatmarkedet. Deres nettbrett skiller seg ut, og har fått bra mottagelse i markedet. Lenovo produserer også smart telefoner. Nå har den Kinesiske elektronikk produsenten gått inn i America’s Cup laget som offisiell leverandør. Teknologi er viktig for et America’s Cup lag, og det Italienske Luna Rossa laget vil bruke produkter fra Lenovo fra servere, bærbare maskiner til nettbrett. Produktene vil også bli brukt under utviklingen av den nye America’s Cup båten som skal seile i 2017.

Teknologi har fått en nøkkelrolle in vår forberedelser, grunnarbeid og utvikling som er en viktig del av å oppnå suksess på vannet, forteller Max Sirena, Skipper på Luna Rossa i en pressemelding fra Lenovo.

Nytenkende form

Vi har fått ett 8 tommers nettbrett fra Lenovo inn i huset for testing. Det ble levert med en beskyttelsestrekk fra Prada. Luna Rossa-laget er ledet av sjefen for motehuset Prada.

Nettbrettet Yoga Tablet har en tykk avrundet kant hvor batteriet er plassert. Batteriet er stort, og gir kraft til 18 timers bruk. Den tykke kanten gjør nettbrettet bedre å holde, og har også innebygget støtte, som gjør at det kan stå på bordet. Yoga Tablet har også et bra lydsystem som overgår de fleste andre nettbrett på markedet, i følge leverandøren.

Lenovo Yoga 8 koster ca 2000 kroner inkludert 16 GB lagringsplass. Det finnes også en versjon med større skjerm.

Nettbrettet har en innebygget fot som er praktisk i bruk