Seilas er mediepartner for Sjøen for alle, og du får billett med på kjøpet når du kjøper Seilas i løssalg
Redaksjonssjef Axel Nissen-Lie holder foredrag om årets beste seilbåter
Børge Ousland holder foredrag

Familievennlig Sjøen for Alle

Foredragsholdere, opplevelser og god mat skal lokke folk til Sjøen for alle.

Publisert Sist oppdatert

Hovedbilde: Arkivfoto

I 2015 har Sjøen for Alle fulgt trenden fra båtmesser i utlandet, og tatt grep for å aktivisere publikum i større grad enn tidligere år, heter det i en pressemelding.

Piratforestillinger i sjørøverskip, skattejakt, kino, klatrevegg, radiostyrte båter og testing av standup paddle boards, kano og kajakk gjør besøket til en lek for både store og små. Lavere billettpriser og familiebilletter er på plass, og prosjektleder Andreas Ljones lover også vannsportunderholdning av internasjonal klasse i messebassenget:

– Spektakulære flyboard show og jetski-show med vannscooter kjøres daglig, og lørdag forsøker VM-tittelholder Valerio Calderoni å sette verdensrekord i antall back-flips utført sammenhengende i messebassenget.

Foredrag og mat

OL-seiler Bjørnar Erikstad, Børge Ousland og Alex Rosén holder motivasjonsforedrag på årets båtmesse. Det samme gjør svenske Renata Chlumska som har klatret til topps på Mount Everest og The Seven Summits og padlet USA rundt.

Redaksjonssjef Axel Nissen-Lie i Seilas skal fortelle om det europeiske seiljournalister mener er årets beste seilbåter.

Andreas Ljones sier:

–  I tillegg til den enorme bredden av utstillere og Norges- og verdenspremierer på båter og produkter som er representert, er programmet fylt med relaterte aktiviteter som gjør messen til en flerdagsopplevelse. Lørdag går Finansavisen Fashion Show av stabelen med Marit Strømøy som konferansier, og vi tilbyr båtførerprøven samt kurs i båthold og knutekunst. Dessuten har vi nye matkonsept som Sushi & Champagnebar, Beach Club med karibisk stemning og spisested med fokus på sjømat – alt for å sette folk i stemning til sommeren.

Seilas -abonnenter får halv pris på billett til Sjøen for alle. Logg deg inn på sjoenforalle.no og tast inn ditt abonnementnummer.



Du kan kjøpe Seilas i løssalg og få med billett til Sjøen for alle på kjøpet.