Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

SEILmagasinets Julekalender 2008: Prisverdig og renslig, men utenfor rekkevidde?

Dette hører definitivt ikke til standardutstyret om bord i de fleste båter. Skjønt, det er ikke tvil om at det vi blir vante med på land – forfølger oss om bord og blir aktuelt der også. Men som utstyr i en 30-foter? – Neppe…

SEILmagasinets Julekalender 2008: Smil til det skjulte kamera

Det er nok noen som drar til litt ekstra for å gjøre historiene spesielt ramsalte. Her er et produkt som kan legge all tvil til side.

Parisisk lys i seilbåtmørket: Gode utsikter til tross for vanskelig marked

Paris (SEILmagasinet) – Seilbåtmarkedet generelt og nisjemarkedet for seilbåter spesielt er ikke så hardt rammet som motorbåtmarkedet, men nedgangstidene i økonomien merkes, sier Cecilia Edeline i Alliaura Marine til SEILmagasinet. Alliaura Marine selger motorbåter, katamaraner, nisjeprodukter og masseproduserte båter og kjenner det hele på pulsen.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Trådløs, fransk råtass

Er du usikker på trykket kan denne nyvinningen være et alternativ. Men billig er ikke dagens julekalender.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Til å blåse opp for fellesskapet

Man skal ikke bare tenke på seg selv i julen, man skal også ha fellesskapet i tankene. Mon tro om ikke fellesskapet ville ha ønsket seg slike til jul?

SEILmagasinets Julekalender 2008: Noe er stort – annet er smått

Å skyte spurv med kanon er dumt. Det gjelder også i seilbåt. Velg riktig utstyr for de aller minste jobbene.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Ta alpinist-trikset på løsutstyret

Bak luken av dagens julekalender er «nerdefaktoren» unektelig tilstede. Det du vil se er hentet fra dykkernes verden, men nå markedsføres det også mot «slepphendte» båtfolk.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Fra «push button-landet» Italia

Dagens julekalender-produkt er nok i første rekke for de uten mast – og de hvor modellstørrelsen refererer til meter og ikke til fot...

SEILmagasinets julekalender 2008: En sikker julepresang

Denne vesle, oransje «dingsen» utvikler 120 decibel og er uten tvil en sikker julepresang.

SEILmagasinets Julekalender 2008: For de mørkredde

Her er scenariet: Du har vært ute og seilt i fin bris hele ettermiddagen. Det var så strålende forhold at det er blitt mørkt som en sekk i det du nærmer deg bryggeplassen. Ikke noe problem for du har jo...

SEILmagasinets Julekalender 2008: «For your stuff»

»Your stuff» – formodentlig er det båten din, og produktet – eller la oss si produktene –som skjuler seg bak kalenderlokk nr. 2 i SEILmagasinets julekalender er nettopp godsaker «for your stuff». Og her snakker vi om virkelig «aerospace protection»!

Ro 340 Eco setter nye standarder: Miljøvennlig båt i alle detaljer

Det spanske verftet Ronautica har bygd det de mener er verdens mest miljøvennlige seilbåt. I Ro 340 Eco har de gjort alt for å minimalisere energiforbruk og forurensning. Sola, sjøen og vinden er energikildene.

Internasjonal status for Melges 32: – Et monster på lens

Det internasjonale seilforbundet har godkjent Melges 32 – storebroren til Melges 24 – som en internasjonal klasse. Det betyr blant annet at de nå kan arrangere offisielle, internasjonale mesterskap. – Et monster på lens og en fantastisk utfordring, sier Jens Altern Wathne, som har prøveseilt båten.

Nyhetsbrev

Gå til toppen