Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Permanente utstillinger åpner denne weekenden: Mange båter og mye aktivitet i Asker

Både i Leangbukta og i Vollen  i Asker har du rikelig anledning til å kikke på båter i helgenen 25. og 26. oktober. Da er det «Åpen helg» og «Maritime dager» – med båter og aktiviteter begge steder.

Bavaria 35 Cruiser med tre doble lugarer: Ny 35-foter basert på 34 fots skrog

– En 35-foter med tre lugarer har vært etterspurt, og det har vi fått nå, sier Haldor Holm hos Lunde Båt AS, etter at Bavaria 35 Cruiser ble presentert i dag.

Nytt overraskende trekk fra Moody: Moody fra ytterlighet til ytterlighet

Moody 45 fikk seilere over hele verden til å måpe; den var ultramoderne og nyskapende. Nå vil verftet få seilere til å måpe igjen – først og fremst fordi Moody 41 Classic spiller på helt andre og uventete strenger.

Salone Nautico i Genova: 50 meter karbonmast

Båtmessen i Genova starter i dag og avsluttes 12. oktober. Den største seilyachten er 38 meter lang og har en karbonmast på 50 meter. Men Genova-messen huser også mange interessante nyheter i mindre dimensjoner for oss "vanlige mennesker".

Ikke alt går nedover: Selger båter – nesten som normalt

– Vi solgte båter under Båter i sjøen-messen i september, og vi har solgt båter etter messen. Hos oss oppleves situasjonen som nesten normal, sier Peter Heitmann i Heitmann Marin AS som selger båter fra det franske verftet Jeanneau.

Sunbeam 30.1: Luksuscruiser for familieseilas

Det østerrikske verftet Sumbeam Yachts, presenterer en helt ny modell når verftet i november åpner dørene for publikum. Sunbeam 30.1 er hva de kaller en Sports Luxury Cruiser og lillesøsteren til Sunbeam 34.

Ny modell med cockpiten akter: Hallberg-Rassy 372 klar for visning

Under Orust-messen i august lå den utilgjengelig for publikum og uten innredning midt i bassenget, men under messen i Stockholm i november kan publikum ta nye Hallberg-.Rassy 372 med cockpiten akter i øyesyn. Til SEILtv forteller Magnus Rassy om båten.

Seilmessen: 8000 på utstillingsbesøk i Son

Til sammen 8000 mennesker har besøkt Seilmessen i Son i løpet av de fire arrangementene de fire samarbeidspartnerne har hatt i løpet av 2008.  – Dette har vært en suksess, sier Morten Herregården hos Normar AS.

Rød strek indikerer ny design-filosofi: Ny Jeanneau-modell med stort rominnhold

En liten, rød strek etter modell-navnet på fribordet er en liten, diskret indikasjon på at vedkommende båt i Jeanneau-programmet er oppgradert til verftets seneste design-filosofi. Jeanneau Sun Odyssey 44i, som ble presentert på Båter i Sjøen, har en slik liten, rød strek.

Båter i sjøen åpner i morgen: Mengder av seilbåtnyheter venter

Er du på jakt etter ny seilbåt, vil du finne mange av høstens nye modeller på utstillingen Båter i sjøen, som starter på Kadettangen i Bærum torsdag 4. september. Nyhetene ligger tett langs bryggekanten.

Skiller lag etter åtte år: Heitmann Marin AS sier opp Najad-avtale

Heitmann Marin AS har sagt opp sin agentavtale med det svenske Najadvarvet. – Samarbeidet med Najad har ikke utviklet seg slik vi hadde håpet på, sier Peter Heitmann i en pressemelding.

Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå: Ingen bråstopp i seilbåtmarkedet

– Det er langtfra noen bråstopp i båtmarkedet. Det slår SEILmagasinets ekspert på forbruker-statistikk, Arve Halseth fast etter å ha sett på de ferskeste tallene fra Statistisk sentralbyrå.

Rett fra tegnebordet: Dehler 38-R - racig utfordrer under 40 fot

Dehler har i dag lettet på sløret for sin nye 38-foter, Dehler 38 R. Det blir en sporty oppfølger og storesøster til Dehler 34.

Nyhetsbrev

Gå til toppen