Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Raymarine med nye plottere: «Alt-i-ett»-plottere i små størrelser

«Alt-i-ett»-plottere kaller Raymarin sin nye serie av små kartplottere. I det legger de at det meste er inkludert i pakken – blant annet innebygd GPS og kart for hele Europa. Serien består av fem modeller med ulik skjermstørrelse og med og uten ekkolodd.

Lanserer ny modell og har bestillinger «as usual»: Nauticat står imot finansielle brottsjøer

– Nauticat-verftet i Finland klarer seg meget godt i de finansielle brottsjøene som skyller over verdens båtmarkeder, og i motsetning til mange andre opplever det finske verftet en god ordretilgang, sier Patrick Gustafsson hos Nauticat Yachts OY. Nå er deres nye modell, Nauticat 441 klar for sjøsetting i romjulen.

LED-lys gir nye muligheter: Små lamper som gir et lite ekstra

Med de nye LED-lysene behøver du ikke være gjerrig eller traust når det gjelder belysningen om bord. Tvert i mot – de utfordrer kreativiteten din og er en kilde til mer mangfoldig belysning. Hella Marines nye, små Courtesy-lamper er et eksempel.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Prisverdig og renslig, men utenfor rekkevidde?

Dette hører definitivt ikke til standardutstyret om bord i de fleste båter. Skjønt, det er ikke tvil om at det vi blir vante med på land – forfølger oss om bord og blir aktuelt der også. Men som utstyr i en 30-foter? – Neppe…

SEILmagasinets Julekalender 2008: Smil til det skjulte kamera

Det er nok noen som drar til litt ekstra for å gjøre historiene spesielt ramsalte. Her er et produkt som kan legge all tvil til side.

Parisisk lys i seilbåtmørket: Gode utsikter til tross for vanskelig marked

Paris (SEILmagasinet) – Seilbåtmarkedet generelt og nisjemarkedet for seilbåter spesielt er ikke så hardt rammet som motorbåtmarkedet, men nedgangstidene i økonomien merkes, sier Cecilia Edeline i Alliaura Marine til SEILmagasinet. Alliaura Marine selger motorbåter, katamaraner, nisjeprodukter og masseproduserte båter og kjenner det hele på pulsen.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Trådløs, fransk råtass

Er du usikker på trykket kan denne nyvinningen være et alternativ. Men billig er ikke dagens julekalender.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Til å blåse opp for fellesskapet

Man skal ikke bare tenke på seg selv i julen, man skal også ha fellesskapet i tankene. Mon tro om ikke fellesskapet ville ha ønsket seg slike til jul?

SEILmagasinets Julekalender 2008: Noe er stort – annet er smått

Å skyte spurv med kanon er dumt. Det gjelder også i seilbåt. Velg riktig utstyr for de aller minste jobbene.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Ta alpinist-trikset på løsutstyret

Bak luken av dagens julekalender er «nerdefaktoren» unektelig tilstede. Det du vil se er hentet fra dykkernes verden, men nå markedsføres det også mot «slepphendte» båtfolk.

SEILmagasinets Julekalender 2008: Fra «push button-landet» Italia

Dagens julekalender-produkt er nok i første rekke for de uten mast – og de hvor modellstørrelsen refererer til meter og ikke til fot...

SEILmagasinets julekalender 2008: En sikker julepresang

Denne vesle, oransje «dingsen» utvikler 120 decibel og er uten tvil en sikker julepresang.

SEILmagasinets Julekalender 2008: For de mørkredde

Her er scenariet: Du har vært ute og seilt i fin bris hele ettermiddagen. Det var så strålende forhold at det er blitt mørkt som en sekk i det du nærmer deg bryggeplassen. Ikke noe problem for du har jo...

Nyhetsbrev

Gå til toppen