Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Seilmessen.no tar opp konkurransen med Sjøen for alle: Alternativ seilbåtutstilling med fagprogram

Parallelt med Sjøen for alle-utstillingen har fire seilbåtimportører gått sammen om en konkurrerende seilbåtutstilling; Seilmessen.no. Og ikke nok med det; de kan skilte med flere seilbåter over 30 fot enn på Lillestrøm. Utstillingen åpner i morgen, og den byr også på et fag-program.

Topper-joller i Norge: Steps Ahead Yachting utvider

Steps Ahead Yachting, forhandler av Topper-jollene, får med seg seilmaker Peter Høeg på laget. Jollebasen blir dermed i Drammen.

Dra til Sjøs: Bra trykk i Bergen

Sur vind og skyer holdt ikke seilinteresserte vekk fra bryggene på Dra til Sjøs messen i Bergen. Utstillerne melder om bra trykk og mange interesserte.

Fornyelser blant de minste Delphia-båtene: Ny modell og ansiktsløftning

Delphia Yachts, som er Polens største båtprodusent, har foretatt fornyelser blant verftets minste modeller. Delphia 29.2 har fått et nytt og mer tidsriktig ytre, mens Delphia 28 er ny, sporty modell.

Nye Contest 40 CS: Lillesøster-Contest med aktercockpit

Det nederlandske Contest-verftet har nå lansert en ny 40-foter, som vil bli den minste i familien. Båten skiller seg fra de øvrige Contestene ved at den ikke har sentercockpit, men vanlig cockpit akter. – Beste løsning for denne størrelse båt, mener verftet.

På vei til Norge: Norges råeste regattamaskin

Kulehullene er på plass, men denne gangen er skroget hvitt. Einar W. Sisseners nye Cookson 50, AL CAPONE, er pakket og klar for forsendelse til Norge i slutten av februar.

SEILbåtalogen – ingen over, ingen ved siden: 372 sider om bare seilbåter!

SEILbåtkatalogen 2008 rulles i disse dager ut til kiosker, bokhandlere og postkasser over hele landet. Hele 372 sider er årets utgave på, og i alt er hele 629 ulike seilbåtmodeller omtalt i tekst og bilder. OG – alle 2008-nyhetene er selvfølgelig med.

Messe i Leangbukta: Tyvstart på seilsesongen

Alle bedriftene i Leangbukta Maritime Senter tyvstartet på sesongen denne helgen og inviterte til innendørs messe. Strålende solskin lokket mange mennesker til båt- og utstyrstitt - og ikke minst lenge etterlengtet båtprat. 

Begrenset seilbåtoppslutning om Sjøen for alle: Store importører uteblir og starter egen utstilling

Flere større seilbåtimportører har i år valgt å droppe Sjøen for alle på Lillestrøm i år. Blant dem er Bénéteau og i stedet har de gått sammen om å etablere Seilmessen i Son som åpner samtidig med Sjøen for alle.

Lanserte ny jakke i London

Flere produsenter brukte London Boat Show til å presentere nyheter. Henri Lloyd lanserte en helt ny jakke som i følge reklamen skal holde deg varm når det er kaldt - og omvendt. 

Hvor kald er egentlig fryseren?

Kjøleboksen din er en av de nødvendige dippeduttene om bord som trekker desidert mest strøm. Men vet du egentlig hvor kaldt der er i den og hvor godt den virker? 

London Boat Show: Nedgang på London-messe

London Boat Show er en gedigen salgsmesse der du kan ustyre båten din med det aller meste i løpet av en handlerunde. Men all aktivitet til tross: Det ble litt færre besøkende i år enn i fjor.

Nauticat 441: Gammel klassiker får ansiktsløftning

Nauticats gamle klassiker og tidligere flaggskip, Nauticat 44, får nå en ansiktsløftning og ny modellbetegnelse 441. Enda bedre plass vil bli et resultat av endringene.

Nyhetsbrev

Gå til toppen