Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Begrenset seilbåtoppslutning om Sjøen for alle: Store importører uteblir og starter egen utstilling

Flere større seilbåtimportører har i år valgt å droppe Sjøen for alle på Lillestrøm i år. Blant dem er Bénéteau og i stedet har de gått sammen om å etablere Seilmessen i Son som åpner samtidig med Sjøen for alle.

Lanserte ny jakke i London

Flere produsenter brukte London Boat Show til å presentere nyheter. Henri Lloyd lanserte en helt ny jakke som i følge reklamen skal holde deg varm når det er kaldt - og omvendt. 

Hvor kald er egentlig fryseren?

Kjøleboksen din er en av de nødvendige dippeduttene om bord som trekker desidert mest strøm. Men vet du egentlig hvor kaldt der er i den og hvor godt den virker? 

London Boat Show: Nedgang på London-messe

London Boat Show er en gedigen salgsmesse der du kan ustyre båten din med det aller meste i løpet av en handlerunde. Men all aktivitet til tross: Det ble litt færre besøkende i år enn i fjor.

Nauticat 441: Gammel klassiker får ansiktsløftning

Nauticats gamle klassiker og tidligere flaggskip, Nauticat 44, får nå en ansiktsløftning og ny modellbetegnelse 441. Enda bedre plass vil bli et resultat av endringene.

Regina af Vindö lanserer en ny modell i dag: Ny 40-foter for all slags vær

En ny Regina af Vindö har nettopp sett dagens lys, for ny 40-foter tegnet av Carl Beyer ble lansert i dag. Den føyer seg pent inn i rekken av øvrige Regina-modeller når det gjelder funksjonsområde: En tubåt for alle slags farvann og all slags vær.

Ny, spennede båt på trappene: Landmark 43-lillesøster til Norge

King 40 fra Mark Mills’ tegnebord er på mange måter en forminsket Landmark 43, og nå har Claus Landmark også begynt å selge denne. Den første båten kommer til Norge til våren.

Najad 505: Najad lanserer ny 50-foter i dag

I dag presenterer Najadvarvet sin aller nyeste modell, Najad 505. Det er en ny sentercockpitbåt med moderne utseende, der verftets moderniseringsprosess ytterligere understrekes.

MD 35 - nye dagseiler: – Dette er fremtidens «gubbebåt»

– Nå er det ingen grunn til å seile Drake eller 5,5 mR lenger, mener Claus Landmark, som er blitt importør av MD 35, en båt som av nettstedet Daily Sail blir kalt for «21st century gentleman’s daysailer».

Elan 380: Suksessrik 37-foter får oppfølger

Elan 37 har vært en suksess i Norge med nærmere 30 solgte båter. Nå får modellen en arvtager, og Elan 410 en lillesøster, for nye Elan 380 har et nært slektskap til storesøsteren.

Dårlig vær fra øst: Stormen tok sin pris

Flere steder langs kysten meldes det om skader på båter og mye ekstra aktivitet for å sikre båtene mot stormen som herjet i helgen.

Bygges etter ny komposittmetode: Lett bygging skal gi Finn Flyer 41 regattapotensiale

Det finske verftet Finn Yachts Ltd. ligger ikke på latsiden. Tidligere i år lanserte de Finn Flyer 36. Nå kommer storesøsteren Finn Flyer 41, som skal bygges etter en ny produksjonsmetode verftet kaller ACCY.

Boat of the Year i USA: X-41 landet prestisjepris

Det amerikanske bladet Sailing World har akkurat kåret X-41 One Design til årets beste cruiser-racer. Laser SB3, 20 fots sportsbåt, ble kåret til årets båt overall.

Nyhetsbrev

Gå til toppen