Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

På vei til Norge: Norges råeste regattamaskin

Kulehullene er på plass, men denne gangen er skroget hvitt. Einar W. Sisseners nye Cookson 50, AL CAPONE, er pakket og klar for forsendelse til Norge i slutten av februar.

SEILbåtalogen – ingen over, ingen ved siden: 372 sider om bare seilbåter!

SEILbåtkatalogen 2008 rulles i disse dager ut til kiosker, bokhandlere og postkasser over hele landet. Hele 372 sider er årets utgave på, og i alt er hele 629 ulike seilbåtmodeller omtalt i tekst og bilder. OG – alle 2008-nyhetene er selvfølgelig med.

Messe i Leangbukta: Tyvstart på seilsesongen

Alle bedriftene i Leangbukta Maritime Senter tyvstartet på sesongen denne helgen og inviterte til innendørs messe. Strålende solskin lokket mange mennesker til båt- og utstyrstitt - og ikke minst lenge etterlengtet båtprat. 

Begrenset seilbåtoppslutning om Sjøen for alle: Store importører uteblir og starter egen utstilling

Flere større seilbåtimportører har i år valgt å droppe Sjøen for alle på Lillestrøm i år. Blant dem er Bénéteau og i stedet har de gått sammen om å etablere Seilmessen i Son som åpner samtidig med Sjøen for alle.

Lanserte ny jakke i London

Flere produsenter brukte London Boat Show til å presentere nyheter. Henri Lloyd lanserte en helt ny jakke som i følge reklamen skal holde deg varm når det er kaldt - og omvendt. 

Hvor kald er egentlig fryseren?

Kjøleboksen din er en av de nødvendige dippeduttene om bord som trekker desidert mest strøm. Men vet du egentlig hvor kaldt der er i den og hvor godt den virker? 

London Boat Show: Nedgang på London-messe

London Boat Show er en gedigen salgsmesse der du kan ustyre båten din med det aller meste i løpet av en handlerunde. Men all aktivitet til tross: Det ble litt færre besøkende i år enn i fjor.

Nauticat 441: Gammel klassiker får ansiktsløftning

Nauticats gamle klassiker og tidligere flaggskip, Nauticat 44, får nå en ansiktsløftning og ny modellbetegnelse 441. Enda bedre plass vil bli et resultat av endringene.

Regina af Vindö lanserer en ny modell i dag: Ny 40-foter for all slags vær

En ny Regina af Vindö har nettopp sett dagens lys, for ny 40-foter tegnet av Carl Beyer ble lansert i dag. Den føyer seg pent inn i rekken av øvrige Regina-modeller når det gjelder funksjonsområde: En tubåt for alle slags farvann og all slags vær.

Ny, spennede båt på trappene: Landmark 43-lillesøster til Norge

King 40 fra Mark Mills’ tegnebord er på mange måter en forminsket Landmark 43, og nå har Claus Landmark også begynt å selge denne. Den første båten kommer til Norge til våren.

Najad 505: Najad lanserer ny 50-foter i dag

I dag presenterer Najadvarvet sin aller nyeste modell, Najad 505. Det er en ny sentercockpitbåt med moderne utseende, der verftets moderniseringsprosess ytterligere understrekes.

MD 35 - nye dagseiler: – Dette er fremtidens «gubbebåt»

– Nå er det ingen grunn til å seile Drake eller 5,5 mR lenger, mener Claus Landmark, som er blitt importør av MD 35, en båt som av nettstedet Daily Sail blir kalt for «21st century gentleman’s daysailer».

Elan 380: Suksessrik 37-foter får oppfølger

Elan 37 har vært en suksess i Norge med nærmere 30 solgte båter. Nå får modellen en arvtager, og Elan 410 en lillesøster, for nye Elan 380 har et nært slektskap til storesøsteren.

Nyhetsbrev

Gå til toppen