Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Båter i sjøen: Rekord på Kadettangen

Det ble besøksrekord på årets Båter i sjøen. Strålende solskinn og flust med flytende nyheter bidro til å trekke mange kjøpelystne til bryggene.

RM 1200: Turbåt med detaljer utenom allfarvei

Den franske båten RM 1200 debuterte på det norske markedet i forbindelse med Båter i sjøen, der den skilte seg klart ut fra den store mengden båter. SEILtv har vært om bord i den detaljrike og raske turseilbåten.

Se Hanse 350 på SEILtv: Frekt design og nye løsninger

Et frekt design og nye løsninger; det er inntrykket vi sitter igjen med etter å ha vært om bord i nye Hanse 350.

X-55 - Båter i sjøens mest avanserte?: X-båt med detaljer i særklasse

Aldri tidligere har så mange store seilbåter vært representert under Båter i sjøen, og det er tydelig at de utenlandske produsentene jakter på nordmenns fete lommebøker. Utstillingens kanskje råeste båter er X-55 – i alle fall når det kommer til avanserte detaljer.

Båter i sjøen: Snikpremiere på verdensnyheter

Raymarine kan vise frem nye instrumenter på sin stand som egentlig først skal avdukes i Southampton om to uker. SEILtv har fått Cato Anweiler hos Belamarin AS til å fortelle hva dette er.

Ferske båteiere: NSF trenere satser på storbåt

Thomas og Espen Guttormsen, Frank Kirkeland og Lars Loennechen har slått seg sammen også på privaten. Nå har de kjøpt sportsbåten Archambault 40. Planen er foreløpig i støpeskjeen, men det blir regatta og mulighet for hardværskurs.

Splitter ny 34-foter: Rykende fersk X-34 på Kadettangen

Igår kveld klokka 20 kom den nye X-34 med ferge til Norge. Klokka 1150 i dag lå båten ferdig rigget og klar på utstillingen. X-34 er en meget spennede alternativ i 34-fots klassen. Vi har vært om bord.

Båter i sjøen åpner i dag: Nyhetene ligger tett i tett på Kadettangen

I dag klokka 12 åpner høstslippet av nye båter på Kadettangen i Bærum. Båtutstillingen Båter i sjøen byr på over 100 seilbåter – mange av dem er splitter nye. En av dem er Bavaria 34 Cruiser, som vi gir deg en guidet tur om bord i.

Trenger ikke fast båtplass: Spennende ny trailer-seiler

Det er ikke så ofte det lanseres nye, trailbare seilbåter i Norge, men i disse dager kan du stifte bekjentskap med en helt ny modell.

Snart klart for klassisk duell: Dehler 34 sjøsatt og prøveseilt

Dehler 34 er påmeldt til Båter i sjøen, men dit kommer ikke båten. Den nye modellen ble nylig sjøsatt og prøveseilt for første gang, og her er de aller første bildene av båten. Utstillingspremiere blir i Cannes senere i høst.

I disse regnskogtider: Etap med kunstig teakdekk

Det belgiske Etap-verftet har tatt konsekvensen av et sterkt uttalt ønske om å redusere bruken av trevirke fra den tropiske regnskogen, og de har gjort kunstig korkdekk til standard på alle sine modeller over 32 fot.

Ble prøveseilt for første gang: Nye X-34 har tatt vannet

X-Yachts nyeste modell, X-34, ble prøveseilt for aller første gang mandag 20. august. Ifølge verftet var testen vellykket.

Bavaria fortsetter fornyelsen: Ny 38-foter klar ved årsskiftet

Det tyske Bavaria-verftet fortsetter fornyelsen av båtprogrammet sitt, og ved årsskiftet kommer Bavaria 38 Cruiser. Som forløperne Bavaria 31 og 34 Cruiser, skal det være lys og luft under dekk og større cockpit som står i fokus også i den nye modellen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen