Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Fartsgrense?: Høyhastighets søndagstur

Søndagsturen blir neppe helt den samme for seilerne på Ocean, en 60 fots trimaran, etter denne turen. De logget 32,4 knop i Indre Oslofjord på søndag.

Watski Skagerrak TwoStar: Seilerne spår kamp om plassene i morgen

De fleste tror det blir kamp om plassene når påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar åpner i morgen kl 1300. Det viser SEILmagasinet.no’s uhøytidelige stemningsmåling før påmeldingsstart.

Bavaria-premiere på Sjøen for alle: 19 dekksluker i nye Bavaria 40 Cruiser

Hele 19 dekksluker og -ventiler kan telles ut fra tegningene av den nye Bavaria 40 Cruiser, som får Norges-premiere på Sjøen for alle. I tillegg kommer fire ventiler i skroget. Det er ingen tvil om at Bavaria-verftet har fokus på lys og luft under dekk.

X-Yachts’ nye cruisingserie får lillesøster: Xc 42 – nyhet for lange turer

Den nye cruising-serien til X-Yachts, som ble introdusert i fjor, men hvor ingen håndfaste modeller er vist ennå, har fått et nytt medlem. Xc 45 er nå blitt supplert med Xc 42. Serien skal etter planen ende opp med et utvalg modeller fra 37 til 50 fot.

Nye Oceanis 31 avdukes i Paris: Ny 31-foter med vekt på bo-komfort

«Med bo-komfort i sentrum»; det har vært fokuset under skapelsesprosessen av nye Oceanis 31. Bénéteau presenterer den nye modellen i paris om en drøy måned.

Mer fleksibel seiling: Hanse med teleskopisk kjøl

Det tyske Hanse-verftet kan nå tilby en teleskopisk kjøl til sin største modell, Hanse 630e. Den reduserer dypgående fra 3,10 m til 2,35 m.

Finngulf-verft med sprekt oppdrag: – Tegn en båt som er raskere enn alle andre!

«Tegn en meget rask «performance yacht» – en som er klart raskere enn alle andre, tilsvarende modeller». Det var oppgaven Farr Yacht Design fikk da de skulle tegne nye Finngulf 43. 1. mai skal båten være klar.

Online sikkerhet: Skipstrafikk rett på nett

Er du liten lysten på å treffe en diger lastebåt i Vatlestraumen på vei inn til Bergen? Nå kan du sjekke skipstrafikken i Bergensområdet rett på nett.

Wauquiez Pilot Saloon 55: Tidstypisk dekkshusbåt for blått hav

Publikum under båtutstillingen i Paris i begynnelsen av desember vil bli de første til å få se nye Wauquiez Pilot Saloon 55.

På vei til England for testing: Pronavia 42 har tatt vannet

Den nye Pronavia-modellen på 42 fot har, ifølge verftet selv, endelig tatt vannet. Nå er båten på vei til England der den skal debutere i regattasammenheng.

Tid for salg: Godbiter når sesongen er over

Høsten er tiden for å gjøre kupp når det gjelder seiltøy. I år er Henri Lloyd først ute med sitt vareprøvesalg. De åpner dørene neste uke.

Longtze Premier: Kinesisk sportsbåt med premiere på flyplass

Ankommer du Shenzhen flyplass 25 km utenfor Hong Kong, blir du møtt av synet av en drøyt 22 fot stor sportsbåt i Terminal A. Longtze Premier heter båten som verftet har valgt å stille ut på denne originale måten.

Utstyr for langtur: Brems til sjøs

Har du noen gang følt at du trenger en brems når du seiler? Ikke det? Her har du i hvertfall en sjøbrems som i følge den australske oppfinneren skal fungere bedre enn et sjøanker.

Nyhetsbrev

Gå til toppen