Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Trenger ikke fast båtplass: Spennende ny trailer-seiler

Det er ikke så ofte det lanseres nye, trailbare seilbåter i Norge, men i disse dager kan du stifte bekjentskap med en helt ny modell.

Snart klart for klassisk duell: Dehler 34 sjøsatt og prøveseilt

Dehler 34 er påmeldt til Båter i sjøen, men dit kommer ikke båten. Den nye modellen ble nylig sjøsatt og prøveseilt for første gang, og her er de aller første bildene av båten. Utstillingspremiere blir i Cannes senere i høst.

I disse regnskogtider: Etap med kunstig teakdekk

Det belgiske Etap-verftet har tatt konsekvensen av et sterkt uttalt ønske om å redusere bruken av trevirke fra den tropiske regnskogen, og de har gjort kunstig korkdekk til standard på alle sine modeller over 32 fot.

Ble prøveseilt for første gang: Nye X-34 har tatt vannet

X-Yachts nyeste modell, X-34, ble prøveseilt for aller første gang mandag 20. august. Ifølge verftet var testen vellykket.

Bavaria fortsetter fornyelsen: Ny 38-foter klar ved årsskiftet

Det tyske Bavaria-verftet fortsetter fornyelsen av båtprogrammet sitt, og ved årsskiftet kommer Bavaria 38 Cruiser. Som forløperne Bavaria 31 og 34 Cruiser, skal det være lys og luft under dekk og større cockpit som står i fokus også i den nye modellen.

Norge et hett marked: Normar AS verdens største Bénéteau-forhandler

For andre år på rad er Normar AS kåret til verdens største Bénéteau-forhandler, og fra i fjor til i år har importøren hatt en vekst på mellom 25 og 30%.

Nyhetsbrev

Gå til toppen