Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

London Boat Show: Earl Courts gjenoppstår

Nostalgikerne har begynt å lengte tilbake til London Boat Show på Earl Courts og nå har en ivrig sjel booket de gamle utstillingslokalene for 1. -9. desember.

Baltic Yachts med ny 43-foter: «Dagseiler» i karbonfiber

Det finske Baltic-verftets første såkalte «daysailor» er en kullfibermettet konstruksjon på 43 fot. Båten er tegnet av Judel/Vrolijk og vil bli prøveseilt til våren.

Trailbar og norskprodusert: 18-foter fra Trondheim

Backman 18 er noe så uvanlig som en seilbåt produsert i Trondheim. Båten er designet av svensken Hans Backman, og fåes både som ferdig–, og som selvbyggerbåt.

X-34 Performance Cruiser: X-Yachts annonserer ny 34-foter

X-Yachts kommer med en ny modell til høsten. X-34 Performance Cruiser blir en lillesøster til X-37 og X-40, og blir dermed den minste i Performance Cruiser-serien.

På mer enn ett skrog: Ny 44-foter fra Fountaine/Pajot

Det franske verftet Fountaine/Pajot kommer med en ny katamaran på 44 fot. Båten har mengder av tumleplass om bord – Orana 44 er tilgjengelig i juni 2007.

Sjøen for alle: Sprengfullt på Lillestrøm

Det kommer til å bli sprengfullt på Sjøen for alle på Lillestrøm i mars. Norboat fikk en stri strøm av påmeldinger og måtte til slutt redusere plassene til de enkelte utstillerne for å få plass til flest mulig. Det blir den største messen noen gang.

Ny Grand Soleil 53: Cantiere del Pardo velger Luca Brenta

Det italienske Grand Soleil-verftet Cantiere del Pardo kommer med en ny 53-foter til våren. Verftet velger denne gang ikke suksess-designerne Botin & Carkeek, men velger å gå for Wally-guru Luca Brenta.

Ny fabrikk i Åmål: Najadverftet ekspanderer ytterligere

I 2005 tok nederlenderen Alfred van Wincoop over Najad-verftet, og den nye eieren har på kort tid satt stor preg på det svenske verftet. Nå tar han Najad enda lenger og bygger en ny fabrikk på 7500 m2 i Åmål.

Nyhetsbrev

Gå til toppen