Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Båtindustrien i rask vekst i Kina

Kineserne er bitt av båtbasillen for alvor.  De mange nyrike kjøper prangende super-yachter og båtproduksjonen vokser i rekordtempo.

Fra motorbåt til seilkatamaran

Franske seilkatamaraner selger mer enn noensinne. Det er motorbåtfolket som velger flerskrogbåter med seil på grunn av dyr diesel, hevder produsentene.

Stereoanlegg: Musikken tilkoblet NMEA-2000

Nå kan du få stereoanlegget om bord tilkoblet NMEA.

Alternativ til treplugger: Hold deg flytende med «leire»

Et alternativ til treplugger kan være «modelleringsleire».

Optimisme hos Beneteau

Det er langt mellom optimistene blant de store båtprodusentene i verden, men franske Beneteau venter 50 prosent salgsøkning i år.

Nytt GoPro-kamera: Enda bedre actionkamera

GoPro oppgraderer med flere muligheter og høyere oppløsning i sitt vanntette videokamera.

Skal dekke seiltur-behovene

– Vår forretningsidé er at alle som har tenkt seg på seiltur, på et eller annet tidspunkt må innom oss for å få båten eller utstyret de trenger.

Sunbeam 24.2: Turseiler med innbygd barskap

Det østerrikske Sunbeam-verftet har oppgradert store deler av sitt modellspekter. En av dem som har fått en «face lift», er Sunbeam 24.2

Tropiske striper i Norge

Den brasilianske designeren Ricardo Santos har oppdaget at striper slår an i Europa. Nå håper å finne en forhandler i Norge.

Dette er et padlebrett!

Joda, dette er faktisk et  sammenlegg- og oppblåsbart Stand-Up-Paddle-brett. Brettet vises frem for første gang i Norge på Sjøen for alle nå.

Seilmaker risikerer stortap ved Risør-konkurs

Den tradisjonsrike møbelfabrikken, Hødnebø i Risør står på konkursens rand. En av dem som vil tape mye på konkurs er Fredrik Broderses seilloft på Lyngør.

Krisen er over

May Len Stensaker solgte en 40-foter første dag, og tror at markedet er på vei tilbake.

Arcona 410 mot Dehler 41: Følelser mot fornuft

To seilbåter for lange dagsetapper, men med ulik pris. Det er svensk håndverk mot tysk masseproduksjon. Hodet sier Dehler, men hjertet sier Arcona. Det dreier seg om følelser mot fornuft.

Nyhetsbrev

Gå til toppen