Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Lege i padda

Appen doctor on board for iPad kan være nyttig verktøy sammen med førstehjelpskrinnet.

Billig satellitt-kommunikasjon

Har du kun  har behov for å fortelle at alt er bra fra alle verdens hjørner, så er inReach fra DeLorme en aktuell løsning.

Vil gjøre 65 knop for seil

Aberdeen-baserte Verney Yachts har tegnet en farkost med tanke på ny fartsrekord.

Kvinners designstudie

All Aboard inneholder ideer som skal gjøre at damer setter mer pris på Båtlivet. Her er en presentasjon av prosjektet. Se film.

Jager dieseldyr og lyn Lure greier til båten

I gamle dager ble sånt på flaske som skulle ordne opp i det meste kallt for lurium. Nå lover Maritim-kjeden at de skal klare å ta rotta på dieseldyrene.

Årets nyhet i Stockholm Norsk brygge-oppfinnelse nominert

Det nyutviklede bryggesystem Førresfjord-bedriften Wee Marine AS ble nominert til prisen årets nyhet under båtmessen i Stockholm.

Stockholmsmässan i gang

Stockholms båtmesse «Allt för sjön» åpnet for publikum i dag. Seilas og Båtliv var på plass under pressedagen i går. Se billedspesial under.

Spinlock LED-antenne på vesten

Spinlocks nye «redningsvest-antenne» hever markeringslyset nesten 25 centimeter opp slik at lyset ikke så lett blir blokkert av hode, hette eller bølger.

Norlin 37 Oppkalt etter svigermor

Båten er oppkalt etter svigermor og samlivet med TILLIE har vært langt og kjært. Hun har ikke sviktet, men seilt traust og sikkert med mannskapet sitt gjennom hele ekteskapet.

Langtur: Praktiske tips Gjør livet enklere for båtmødre på havet

Dagen har kommet: Etter lang tid med forberedelser og langturfantasier kaster du loss og seiler inn i drømmen din: Ditt etterlengtede eventyr mot fjerne strøk. Her er noen tips for å skape bedre komfort om bord slik at du kan oppleve havet slik det var i drømmen.

Utstyr Elektrisk revolusjon på hekken

Strøm om bord er alltid en utfordring for både regatta- og turseilere ettersom mer og mer elektronikk finner veien om bord.

Arcona 410 Harmoni og balanse – med turbo!

Med Arcona 410 har det svenske verftet gjort en fusjon med dagens internasjonale performancedesign - uten å miste den klassiske sjelen.

Seilbåt etter kvinners hode

Stockholmsmessen åpner på fredag. Den mest spennende båten er «All Aboard»

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen