Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Sense 43 - Ny båt for livsnytere

«Ego-båter» har den nye Sense-serien fra Beneteau blitt kalt. Her er det et hav av plass, men bare 2 lugarer. Seilas har vært ombord før båten vises på båter i sjøen.

Nyhetsskred fra Raymarine

Skal du kjøpe ny elektronikk til båten, så ta en tur til Båter i Sjøen. Vi har sett på nyhetene til Raymarine. Her er priser og film av produktet i bruk.

Nytt fra Raymarine: Mye nytt fra Raymarine

Raymarine lanserer flere nyheter.

Førpremiære på den nye Oceanis-serien

Seilas har vært ombord i den nye Beneteau Oceanis 45. Denne er den første av en ny Oceanis-serie som i første omgang vil utvides med en ny 41 og 48 foter. Båten stilles ut på Båter i sjøen.

Båter i sjøen åpner torsdag 1. september: Flust av nyheter venter publikum

Det ar all grunn til å avlegge Båter i sjøen et besøk i år. Det er flust av seilbåtnyheter der.

Fire av disse blir Årets Båt 2012

Seilas har vært med i juryen og plukket ut fem spennende båter i fire kategorier til Årets Båt.

Funksjonsrik autopilot

Garmin har lansert en autopilot for seilere. Den har noen unike funksjoner. Vi har testet den på en Bavaria 36.

Familiebåt for det gode liv

Den nye Bavaria 36 C med rullestorseil er perfekt for familieturen. Det er lagt stor vekt på sikkerhet, volum og komfort. Båten seiler bra, selv om trimmen ikke er optimalisert for regattaseiling.

Smått er smart

Elan 210 ble en snakkis i vinter, men splitter nye Fabola Campus gir mer for pengene. Vi har testet nyhetene mot hverandre i Stockholms skjærgård.

Vinterpleie av motoren

Vil du ha en motor som er trofast og villig? Da må du pleie den ordentlig. En tusenlapp i deler og noen timers arbeid gjør jobben.

Utkikk for viderekomne

Det koster like mye som en ny småbil, men imponerer like fullt. Seilas har fått demonstrert Raymarines nye marine nattkameraer.

Oi, for et skip!

Den store badeplattformen og rullestorseilet var avgjørende da Tomm Murstad Sjøleir som første kunde i Norge byttet ut sin gamle Bavaria 50 med den nye, langt rommeligere modellen.

Et skip fullt av ideer

Sense 50 har imponert på messer i vinter. Nå har vi fått prøveseilt båten i lett vind. På Båter i sjøen finner du både denne og lillesøsteren på 43 fot.

Nyhetsbrev

Gå til toppen