Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Nytt fra J Boats

New York Yacht Club blir foreløpig den største kunden når J Boats lanserer sin nye J/70 til våren.

Møte mellom kjemper

Svensk kvalitet fikk prøvd seg mot engelsk stil og fransk eleganse under tøff testing av i forbindelse med kåringen av Årets Båt i Ijmuiden og Barcelona. 7 sider i Seilas 2012

BB11s storesøster

«Evelyn» er en av tre BB35 og den aller siste BB-båten som ble bygd. – Det fant jeg ut etter å ha lest denne boken, smiler Ragnar Kjærstad, og holder opp et bilde av båten i boken «BB11 – hvor ble de av?»

Vinterens viktigste messe

Lørdag åpner Boot i Dusseldorf. Her er de største nyhetene.

Sugen på Class 40

«Solo» viser at også nordmenn kan hevde seg ute i den store verden. Kiwi 40FC går 21,7 knop i 25 knops vind på flatt vann. Se film.

En skikkelig turseiler

Båtdesigner Gerard Dykstra fikk K&M Yachtbuilders til å bygge sin drømmebåt. Resultatet ble Bestevaer 53T. Den kan du se i Dusseldorf.

Smekker amerikaner

Den amerikanske klassikeren Shields One Design ble tegnet av Sparkman & Stephens i 1965 på oppdrag fra den legendariske seileren Cornelius «Corny» Shields.

Sly tilbake

Sly utfordrer Grand Soleil, X-Yachts, Salona 38 og Solaris med en ny 38-foter.

Sirius' største

Det tyske verftet har spesialisert seg på å bygge innholdsrike dekkshusbåter. I Dusseldorf viser de tegninger på en ny 40-foter.

Ny trimaran fra Polen

TNT 34 er en nyskapning fra et verft som til nå har spesialisert seg på motorkatamaraner. Båten har en spennende detalj.

Nytenkende båter til topps

Et designkontor vant to av klassene. Oceanis 45, Pogo 12.50, Oyster 625 og Esse 750 vant hver sin klasse i Årets Båt 2012. Oppdatert med video.

Pogo 30 til høsten

Lettplanene og rask. 30-foteren vil gi mye seilglede for pengene.

Kåring av Årets Båt: Skarpseilere

Årets båt blir kåret 21. januar. Frem til da kan Seilas’ lesere stemme på sine favoritter. Vi fortsetter med båter under «skarpseiler» kategorien.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen