Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Arcona 410: Vises på Orust i august

26.—28. august, under båtutstillingen på Orust, blir nye Arcona 410 vist frem for første gang. Men allerede i sommer er båten blitt prøveseilt flittig.

Ikke seilersko

Disse skoene ble kjøpt som «seilersko». Det er de definitivt ikke.

Britannia selges?

Sigurd Coates har lenge forsøkt å få inn kapitalsterke interessenter for å sluttføre byggearbeidene på "Nye Britannia". Nå ser det ut til å være kjøpere som vil overta hele prosjektet,

Jeanneau Sun Odyssey 509: Flaggskip med mange muligheter

Jeanneau kommer denne høsten med et nytt flaggskip i Odyssey-serien. Båten bærer mange muligheter i seg.

Oj, for et skip!

Den nye Bavaria 50 C til Tomm Murstad sjøleir får både ansatte og elever til å sperre opp øynene. Båten er leirens andre Bavaria 50, men den er betydelig rommeligere enn forgjengeren.

Android både bedre og dårlige enn iPhone

Journalist Jørn Finsrud i Båtliv har gått over fra iPhone til Android. Han har ikke angret.

Båten min: : Rask og lett på labben

Det var i all enkelhet kravspesifikasjonen til Fred. Olsen da den gamle regattaseileren skulle ha en ny båt for seiling med barnebarn fra sommerbasen i Hvitsten.

Test: MF-Båten: Krympet folkebåt

Nicanders satser på en liten dagseiler med tradisjonelle linjer. Vi prøveseilte båten i forbindelese med Öppna varv i fjor høst.

Minitest av Nano-polish

Ny teknologi skal gjøre det enklere å få båten pen. Vi testet to produkter, og ett sparte oss for mange timers arbeid.

Bruk iPad og smarttelefoner smartere

Lesebrett og smarttelefoner erstatter PC-en om bord. Aldri har det vært enklere å få siste værmelding, eller få sjekket e-posten. Her er noen nyttige tips å fylle duppedingsene med.

Brukt seiljolle for sommeren

Sitter du frustrert på bryggekanten og lengter etter å seile, så løp og kjøp deg en jolle eller et brett. Her er noen tips før du søker.

Test: M34: Mini-«Al Capone»

Archambault har sett mye på TP 52 og GP 42 når de utviklet M 34. Seilas fikk en minneverdig prøveseilas i frisk vind utenfor Barcelona.

Stor ny 33-foter fra Dufour

Det franske verftet lanserer ny modell som kan bli svært interessant sett fra norske øyne. Båten kommer til Båter i Sjøen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen