Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Hallberg-Rassy med nytt flaggskip

Med Hallberg-Rassy 64 lanserer det svenske verftet den største båten de noensinne har bygget. Modellen byr samtidig på en rekke spennende nyheter.

Tips til vårpussen

Skal du i gang med vårpussen? Du finner pusseguider og tips fra folk på slippen her.

Solgte ti båter på Lillestrøm

Ikke alle importørene vender tommelen ned for båtmessen på Lillestrøm. Bavariaforhandler Haldor Holm hos Lunde Båt, gliser sitt bredeste salgsglis etter Sjøen for Alle.

– Beste januar og februar i selskapets historie Salgskurvene til topps i Drøbak

– Dette er det beste vi har opplevd i selskapets historie. På to og en halv måned har vi solgt for 25 mill. kroner, sier Peter Heitmann som importerer Jeanneau, Swan og Najad.

Normar Yachts AS nådde tosifret salgsantall – Like viktig å velge leverandør som båtmodell

–Det er like viktig å velge leverandør som båtmodell. Derfor er det viktig for oss å vise båtene i et miljø som også kan vise hvem vi er, sier Ole-Børild Steene i Normar Yachts AS.

Delphia og Dufour-importørene smiler etter messedagene Godt besøk og økende kjøpelyst

Per Øyvind Iversen og Per Antonsen er godt fornøyde med sin egen utstilling i Son etter 10 dager, men de etterlyser et samspill og en dialog med bransjeorganisasjonen Norboat.

Hvor er halvtonnerne blitt av?

I 1983 stilte mer enn 30 norske halvtonnere til VM uttak på Hankø. Mange av dem seiler fremdeles, men hvor befinner de seg?

Nye 12,5’-kryssere bygges i Vietnam

Over et halvt århundre etter at de siste 12,5’-krysserne ble bygget i Norge er produksjonen i gang igjen - i Vietnam.  

Solgt 293 fot med seilbåt

I løpet av den første halvdelen av Seilmessen i Son er det solgt åtte seilbåter. Samlet utgjør de solgte båtene 293 fot med båt, forteller Petter Antonsen i Blue Peter og Ole-Børild Steene i Normar.

AIS transponder for regatta

Lengre havseilaser krever nå at du har AIS om bord. Ocean Safety har modellen de mener egner seg.

Ovni 445 mot Allures 44: To for tøffe turer

Aluminium er et foretrukket skrogmateriale blant ekspedisjonsseilere. Seilas tok med to erfarne langturseilere for å teste Ovni 445 mot Allures 44 en langhelg i oktober. 7 sider i Seilas nr. 3 2010. Digital nedlasting.

Test: Hutting 45 - Metall av ypperste kvalitet

Hutting 45 er en ekspedisjonsbåt i alumini- um til over åtte millioner kroner. Her er det kvalitet som gjelder, koste hva det koste vil.

Hunter 27X - Stor seilglede med liten familiebåt

Hunter 27X er enkel og gjennomtenkt familiebåt med mange smarte løsninger. Den spretne amerikaneren har heller ikke gitt slipp på jollefølelsen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen