Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Navionics mobile: Kart til mobilen

Det italienske firmaet Navionics har utviklet en ny programvare som kan hentes og installeres gratis, og som gjør det mulig å laste ned kart på mobil-telefonen. Foreløpig synes det kun å være mulig på iPhone.

Navicom RT-311: Robust håndholdt VHF-radio

En bærbar VHF kommunikasjonsradio kan være nyttig. Dessuten er den billig. Et godt eksempel på en slik radio er Navicoms nye RT-311.

Navionics: 3D-kart gir opplevelse av å fly

Navionics har nylig kommet med en ny programvare for kartplottere som de kaller TurboView, og som skal kunne gi brukeren muligheten til å se på kartet som om man satt i et luftfartøy.

Tacktick: Trådløs NMEA-informasjon

Har du noen gang lurt på hva dybden er, når du står på fordekket og styrer ankerspillet – uten å gå tilbake til cockpiten? Eller hva vindstyrken er når du er under dekk?

Scanstrut: Forenkler instrumentmontering

Det engelske firmaet Scanstrut produserer forskjellig typer stativer og beslag  for montering av utstyr om bord. En av årets nyheter gjør det enklere å montere plotter og andre instrumenter akkurat der du ønsker dem.

Smarter Track: Se og bli sett med AIS

Flere og flere har installert en AIS-mottager i båten, og dermed kan de se andre – spesielt de større – fartøyene på kartplotteren. Med denne klasse B AIS-transponderen kan andre se din båt på sine plottere.

Seiwa: Multifunksjonsplottere til varierende pris

I forbindelse med at SEIWA Marine feirer 25 års jubileum, introduserer de sin nye SW-serie med kartplottere – hvor enkelte også kan brukes som ekkolodd og/eller radar.

Hanse 370 og 540 med ansiktsløftning: Tradisjonelle elementer i modernisert Hanse-modell

Hanse-verftet har endret på to av sine modeller før høsten og gitt dem nye navn: Hanse 375 og Hanse 545.

Cigale 16 lanseres høsten 2010: Langturbåt med potensiale og former

En potent langturbåt med moderne linjer og runde former – det er stikkord for Alubats nye Cigale 16 som kommer høsten 2010.

Bag for jolla

Bruk plassen under tofta til oppbevaring.

Sjekk spenningen i riggen

Spinlock lanserer et verktøy for å måle belastningen på fall, skjøter og andre steder på riggen.

Fornøyd med miljøvennlige båtpleieprodukter

«Ren Glede II» er en Jeanneau Sun Legende 41 fra slutten av 1988, som har vært prøvekanin for nye miljøvennlige båtpleieprodukter.

Nyhetsbrev

Gå til toppen