Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Håp om avreise i neste uke

Britannia har nå reist hvedmasten og stuet toppmast, bom og ekstrautstyr. Et nytt lite gjennombrudd kom tidligere i uken da tollkontoret besluttet å starte utklareringen basert på dokumenter fremskaffet av Coates´ agenter.

Trådløst mann-over-bord-system: Livredder og båtsikring

Det svenske firmaet Aqualiv har spesialisert seg på nød- og sikkerhets-utstyr for maritim bruk. MobWatcher er navnet på deres trådløse Mann-Over-Bord-system.

Kan brukes både i bil og båt: Rimelig multifunksjons GPS

Prisene på bil-GPSer faller kraftig. Enkelte av dem kan også benyttes både med sjø- og topografiske kart. Som for eksempel Garmin Nüvi 500.

I tilfelle tyveri: Sporing-system sender SMS

Aqualiv har en serie med interessante sporing-systemer som kan hjelpe deg med å finne igjen båten din – i tilfellet noen seiler av sted med den uten tillatelse.

Øker motorens driftssikkerhet: Drivstoffilter med vannalarm

En ny type vannutskiller detekterer vann i bensin eller diesel og gir alarm når vann-nivået kommer over et bestemt nivå. Da kan det oppsamlede vannet tappes ut.

Elan tar den helt ut med ny modell

Elan 310 minner mest om en liten Volvo Ocean Race båt. Tøffere kan det ikke bli. Båten kommer til høsten.

Jotron med verdensnyhet: Fremtidens søk- og redningssender

Innovativt. Det mener Jotron er det rette ordet når de skal beskrive firmaets verdensnyhet – en ny AIS-SART – en nødpeilesender basert på digitale prinsipper.

X-65 seiler

X-Yachts kaller sin siste skapelse en «mini super yacht». To båter er bestilt fra Skandinavia.

First 35 kommer til Båter i Sjøen

Årets mest spennende båt fra Beneteau er First 35. Båten vil koste 1,1 millioner kroner og ser ut til å bli en ypperlig skarpseiler med full komfort. Den vil få verdenspremiære i Sandvika.

First 35 fra Farr

Verftet har vært på vannet lenge, men holdt hemmelig. Blur.se har fått tak i bilder.

Advarer mot produkt i Seilas

En leser kjøpte en sirene som varsler om barna faller i vannet. Et farlig produkt mener kjøperen. Advarsel har ført til at produsenten har trukket tilbake produktet.

Satser på store båter: Jeanneau lanserer ny serie

Jeanneau 57 blir Jeanneaus nye flaggskip når båten sjøsettes til høsten. Samtidig sjøsetter Jeanneau sin nye serie – Jeanneau Yachts.

Moderne entype fra Kina

En liten, moderne utgave av de klassiske skjærgårdskrysserne fra forrige århundre lanseres i disse dager. «Scandinavian Cruiser 20» er snaue 20 fot lang og bygges i Kina.

Nyhetsbrev

Gå til toppen