Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Bruk penger på sikkerhetsutstyr

VHF er den første elektronikk dingsen du skal kjøpe til din båt var budskapet fra Edle Robsahm på seminaret på Lillestrøm i går. Se hennes prioriteringsliste.

God start i Son

Per Øyvind Iversen og Petter Antonsen i Blue Peter og Delphia Norge melder om stor interesse for seilbåt på Seilmessen i Son.

Vellykket seilmesse i Son: Mange vil kjøpe båt

De norske forhandlerne av Grand Soleil, Dufour, Delphia og Bénéteau-båter i Norge, som sammen arrangerte seilmesse i Son i helgen, er svært fornøyd med besøket. – Våre besøkende er ute etter å kjøpe båt, skriver Petter Antonsen i Delphia Yachts Norge.

Helprofft foredrag

Audun Hetland var første mann ut i Båtliv og Seilas foredragserie på Lillestrøm. Å matcha denne eventyreren vil bli som å hoppe etter Wirkola.

Seilas på båtutstillingsrunde

Dagen går fort når man skal besøke messene på Østlandet om dagen. Mye liv er det kun i Lillestrøm.

Nye tegninger av Farrs Bavaria

Det tyske verftet satser på nye linjer med sin 55-foter. Vi har fått nye tegninger.

Årets seilbåtnyheter

Finanskrisen har ikke stoppet seilbåtprodusentene i å utvikle nye modeller. Vi har besøkt båtutstillinger rundt i Europa og funnet mange nye godbiter.

Seilnummer kan registreres

Småbåtregisteret tilbyr nå alle med seilbåt muligheten til å bruke seilnummeret som registreringsnummer.

Går sammen om egen seilbåtmesse

Endring i båtmarkedet krever nytenkning. Derfor har flere av de store importørene gått sammen og laget en egen utstilling.

Oslofjorden Rundt:: Over 50 seilbåter å se på fem ulike steder

Selv om Sjøen for alle er tynt besatt med seilbåter, kan du likevel ta over 50 seilbåter i øyesyn i nærmeste omegn. I Son, Drøbak, på Nesset innerst i Bundefjorden, i Leangbukta og Vollen i Asker finner du dem. Her finner du den komplette oversikten med alle nødvendige linker.

98 sies opp i Hallberg-Rassy

Det tradisjonsrike Orust verftet Hallberg-Rassy må ta grep i forhold til et forventet krakk i markedet.

Populær kåring hos Redningsselskapet: Hvilken båt er Norges nasjonalbåt?

Redningsselskapet har tatt mål av seg til å kåre Norges nasjonalbåt. Det har skapt et stort engasjement. Foreløpig er de midt i nominasjonsprosessen.

Ny serie introduseres i Norge: Moody 41 Classic vises for første gang

Moody 41 Classic  vises for første gang under Sjøen for alle og er en av fem båter Nelson Marine AS stiller ut. Asker-firmaet er derved den seilbåtimportøren som satser hardest på Sjøen for alle.

Nyhetsbrev

Gå til toppen