Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Mistet båtsalg pga banken

Hos Sulander Yachting er man er frustrert over banker som har rådet kundene sine til ikke å kjøpe båt under finanskrisen.

Stolte dansker i Düsseldorf: Elvstrøm lanserer ny seil-teknologi

I Düsseldorf presenterte Elvstrøm for første gang sin helt nye seil-teknologi de har gitt navnet Epex. Ved hjelp av vakuumtrykk kan de nå laminere trådene i seilet fast til membranduken.

Kullmannkopier fra Moody

Om man ikke visste bedre kunne man forvekslet Moodys nye klassiske serie med Birger Kullmanns 42 foter som ble lansert for tre år siden.  Verftet har som Kullmann klart å kombinere klassisk design med gode seiegenskaper.

Ingen overraskelse fra Jeanneau

Dagen før den offisielle lanseringen av Sun Odyssey  33i fikk vi vært om bord og snakket med produktsjef Erik Stromberg.

Ungdommen utfordrer X-Yachts

Winner blir drevet av to unge karer på 29 og 31 år. Med deres nye 40-foter skal de nå nye kundegrupper og rappe markedsandeler av de store.

Ny Sumbeam 30.1

Østerrikske Sunbeam lager kvalitetsbåter med mye treverk. Nå lanserer Sunbeam en 30-foter.

Ny turseiler fra X-yachts

Xc-42 har verdenspremiere i Düsseldorf, vi har vært om bord.

Formene kjøpt fra konkursbo: Pronavia-båtene får forlenget liv

Det ser ut til at Pronavia-båtenes fremtid er sikret. Det svenske firmaet N-Yachts in Scandinavia har kjøpt formene til båtene. Verftet bygger fra før den norsk-initierte N-Yachts 41 – nå omdøpt til Norlin 411.

Mini Volvo Ocean Race båt

CQ-6 er utviklet med et mål. En billig sportsbåt med alt av den siste teknologien som gjør seilingen spennende. Se film.

Sexy trimaran

Nye Dragonfly 28 er rett og slett en båt som sier, kom å ta meg.

Superkule J/97

Mens vi er i Dusseldorf har Stefan Blom fra RegattaTV vært i London og sett på siste nyhet fra J/Boats. Se film

Årets båter kåret i Dusseldorf

Skandinaviske båter bet godt fra seg da Årets seilbåter i Europa ble kåret ved et storstilet bransjetreff i Dusseldorf i kveld. Seilas var med juryen.

Tre nye modeller klare for lansering: Massiv Moody-satsing i sprikende retning

Finanskriser til tross, det virker ikke som om Moody Yachts, som eies og driftes av det tyske Hans-verftet, velger en forsiktig linje. Tre nye modeller blir nå presentert.

Nyhetsbrev

Gå til toppen