Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Bavaria med en litt ny vri

Bavaria Holiday bygges i en begrenset serie, men er basert på cruiser båtene.

Dufour og Delphia utvider!

Blue Peter As som er forhandler av Dufour seilbåter, og Delphia Yachts Norge As som er forhandler Delphia seilbåter i Norge utvider sin utstillinghall i Son.

Bavaria 35 Cruiser med tre doble lugarer: Ny 35-foter basert på 34 fots skrog

– En 35-foter med tre lugarer har vært etterspurt, og det har vi fått nå, sier Haldor Holm hos Lunde Båt AS, etter at Bavaria 35 Cruiser ble presentert i dag.

Ny Bavaria 35 supplerer Bavaria 34

Ny Bavaria 35 cruiser med 3 lugarer klar om noen uker. Den kommer i tillegg til 34-foteren som kun har to lugarer.

Britannia blir kriminalsak

Sigurd Coates hadde ingen problemer med å bevise at 120 foteren som har stått leveringklar ved Sulumbayaverftet i Arkhangels er hans «Britannia». Dermed blir verftets direktør politianmeldt for forsøk på svindel og kan havne i fengsel

Bedre vindprognoser

Grib-filer brukes både av regatta og langturseilere for å planlegge en seilas. Er er en amerikansk tjeneste som skal være svært nøyaktig.

Tapte i retten - dømt til å kjøpe båt

Stavangermannen som ønsket å heve kjøpet på grunn av fem dagers forsinket levering nådde ikke frem i retten. Han må nå punge ut med salgssummen, i tillegg til motpartens saksomkostninger.

Stiller ut båter og biler

Til helgen kan du se Jeanneaus seilbåter samt Porsche og BMW i Drøbak.

Ny 28 foter fra Dragonfly

Etter mer enn ett års utviklingarbeide er danske Quorning Boats nå på markedet med en ny 28 fots trimaran med det patenterte Swing Wing systemet

Bonushelg på fjorden

T-skjortevær og flott vind. Seilas var å prøveseilte nye Elan 380 mot Elan 37.

Hva ønsker du deg til jul?

Det er drøye to måneder til jul, og de første julegavekatalogene har allerede begynt å dale ned i postkassen. Vi vil også være tidlig ute, og  vil vite hva du som båteier ønsker deg til jul på vegne av båten din?

Nytt overraskende trekk fra Moody: Moody fra ytterlighet til ytterlighet

Moody 45 fikk seilere over hele verden til å måpe; den var ultramoderne og nyskapende. Nå vil verftet få seilere til å måpe igjen – først og fremst fordi Moody 41 Classic spiller på helt andre og uventete strenger.

Moody overrasker

Neste båt i den nye Moody serien fra Hanse er 41-fot med klassisk utseende.

Nyhetsbrev

Gå til toppen