Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Hva skal Falken hete?

Falk-båten har lange tradisjoner i Nederland, men er rykende fersk i Norge. Nå vil forhandlerne ha hjelp fra leserne til å finne et passende navn til nykomlingen.

Ny 40-foter fra Contest

Nederlandske Contest Yachts kommer med en ny modell i år. Contest 40CS blir den minste i serien og skiller seg klart ut fra de større modellene med aktercockpit  og moderne linjer.

Oceanis 31 i over ni knop

Beneteaus nye familieseiler byr på skikkelig seilglede. Vi har prøveseilt båten ved Monaco.

Malö med ny hybridteknologi

Nå begynner også båtprodusentene å engasjere seg i miløkampen. Malö Yachts i Kungsviken er tidlig ute og satser på hybridteknologi i en 46-foter der man kan velge mellom seil, diesel eller elmotor.

Beneteau med enda en ny Oceanis

Oceanis 34 vil bli ferdig i mai, og sannsynligvis bli vist i Norge til høsten. Seilas er i Monaco og tester Oceanis 31 og 37.

Feeling 32 til Norge i mars

Feeling-båtene er kjent for sitt rommelige interiør og utsøkte håndverk. Nå kommer 32-foteren til Bergen for første gang

Dra til Sjøs: Bra trykk i Bergen

Sur vind og skyer holdt ikke seilinteresserte vekk fra bryggene på Dra til Sjøs messen i Bergen. Utstillerne melder om bra trykk og mange interesserte.

Fornyelser blant de minste Delphia-båtene: Ny modell og ansiktsløftning

Delphia Yachts, som er Polens største båtprodusent, har foretatt fornyelser blant verftets minste modeller. Delphia 29.2 har fått et nytt og mer tidsriktig ytre, mens Delphia 28 er ny, sporty modell.

Nye Contest 40 CS: Lillesøster-Contest med aktercockpit

Det nederlandske Contest-verftet har nå lansert en ny 40-foter, som vil bli den minste i familien. Båten skiller seg fra de øvrige Contestene ved at den ikke har sentercockpit, men vanlig cockpit akter. – Beste løsning for denne størrelse båt, mener verftet.

På vei til Norge: Norges råeste regattamaskin

Kulehullene er på plass, men denne gangen er skroget hvitt. Einar W. Sisseners nye Cookson 50, AL CAPONE, er pakket og klar for forsendelse til Norge i slutten av februar.

For camping og dagseiling

Denne smarte og innovative seilbåten er designet for «nautisk camping», og den er både trygg, letthåndterlig, selvdrenerende og usynkbar.

Feeling 39 til Dra til Sjøs

Fjord Marine AS er ny importør av Feeling Yachts og kommer til messen med Feeling 39

Ny regattaklokke for seilere

Sveitiske TAG Heuer lanserer i disse dager stoppeklokke med regatta funksjon for seilere. Billig er leketøyet ikke, men sammenligner man med hva en ny spinnaker koster, er det kanskje verdt investeringen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen