Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Gled deg til Öppet Värv

Det ser ut til at det blir hele ni verdenspremiærer under den populære utstillingen på Orust.

Najad ekspanderer

I dag kl. 13.00 holder Najad pressekonferanse. Der vil det bli kunngjort en meget betdydningsfull utvikling i skandinavisk båtbyggerindustri.

PC-skjerm for cockpit

Moderne navigatører sitter på ripa å navigerer. Vi har sett på prisvinneren Ixsuns. En bærbar skjerm som fungerer bra i sollys og tåler vann.

Sprek sak fra Slovenia

“INTERNAUTICA” Boat Show i Portorose i Slovenia starter til uken. Her er en av nyhetene som skal vises frem

Kjempehandel med optimistjoller

I en pakke har 63 finske seilforeninger handlet 300 Optimistjoller fra den kinesiske båtbyggeren Far East Boats of Changhai. Det blir den største oversjøiske skipning av Optmistjoller i klassens historie

Imhoff seilklær representert i Norge: Nye seilerklær fra nederlandsk seiler

Imhoff er et velkjent seilernavn i Nederland, men de aller fleste er kjente med navnet gjennom sitt bekjentskap med seilklær som bærer navnet Imhoff. Nå er denne kolleksjonen kommet til Norge, representert ved importøren SailTuv.

Finngulf 43 sjøsettes 1. mai

Bruce Farr har tegnet den nye flaggskipet fra Finngulf som som kommer til å ta opp kampen mot Landmark 43 som en rask cruiser-racer. Oppdatert med film fra lanseringen..

Fjerner redningsvest etter test

Etter at redningsvesten Navigare Scan for barn kom dårlig ut i en test på TV2-hjelper deg i går fjerner Helly Hansen redningsvesten fra butikkhyllene, og tilbyr testvinneren i bytte.

X-Yachts Norge 10 år: Blomstrende jubileum

Med sydhavssus og iført blomsterkranser mottok vertsskapet i X-Yachts Norge sine gjester da bedriftens 10 års jubileum ble behørig feiret i importørens nye anlegg på Nesset i Bundefjorden. Otto Backe var verten in person.

Nytt og brukt i Son

Neste helg blir det nok en gang arrangert båtmesse i Son. Det blir stilt ut både brukte og nye båter.

Utstyr: Skuffer unna komposittpropeller

Etter at Tom Osa i Finisterra AS begynte å importere kompositt propellene Kiwi prop i fjor har stadig flere seilere fått øynene opp for de lette og lite turbulens skapende propellene.

Hanse i voldsom vekst

De tok fra oss Fjord og nå tar de Moody fra engelskmennene. Tyske Hanse begynner å bli mektige. Vi har vært på verftsbesøk og sett det en rekke hemmeligheter.

Nye LYS-tall på rekke og rad: Pogo Class 40 med LYS-tall 1,58!

Daglig kommer det nå ut nye LYS-tall fra LYS-komiteen i NORLYS – både når det gjelder standard-tall og LYS-tall til individuelle båter. Det fremgår av «nyhetsfeeden» vi har lagt ut her på SEILmagasinet.no (nederst i 3. kolonne). I dag dukket den standard-båten som til nå har fått høyest LYS-tall, opp på listen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka. Mailen kan inneholde annonser.
Gå til toppen