Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Seilmakerdebatt i Son

Seilbåtmessen i Son går nye veier for å trekke til seg seilerne. Lørdag vil noen av landets fremste selmakere diskutere aktuelle tema.

Båten som gir vann i munnen

Seilas har prøveseilt First 45 i Monaco, og opplevd at hjertet har slått hardere.

Ingen konflikt med Norboat, sier Larsen

Normarsjefen Even Larsen registrerer at Norboat-sjefen Aud Høva ønsker dialog med avhopperne fra «Sjøen for Alle». Selv om artikkelen kan gi inntrykk av konflikt er dette ikke bakgrunnen, sier han.

Nye «Al Cap One» prøveseilt i New Zealand

Heidi og Eivind fra «Empire» fikk teste Sisseners nye regattamaskin sammen med Peer Moberg utenfor Cookson-verftet.

Norgespremiere for trailbar familieseiler

Blant Sjøen for alles seilbåtnyheter er New Classic 700. Seilas prøveseilte båten i forrige uke i Stavanger. Her er rapporten med billedspesial fra båten som stilles ut på stand  B01-04.

Hva skal Falken hete?

Falk-båten har lange tradisjoner i Nederland, men er rykende fersk i Norge. Nå vil forhandlerne ha hjelp fra leserne til å finne et passende navn til nykomlingen.

Ny 40-foter fra Contest

Nederlandske Contest Yachts kommer med en ny modell i år. Contest 40CS blir den minste i serien og skiller seg klart ut fra de større modellene med aktercockpit  og moderne linjer.

Oceanis 31 i over ni knop

Beneteaus nye familieseiler byr på skikkelig seilglede. Vi har prøveseilt båten ved Monaco.

Malö med ny hybridteknologi

Nå begynner også båtprodusentene å engasjere seg i miløkampen. Malö Yachts i Kungsviken er tidlig ute og satser på hybridteknologi i en 46-foter der man kan velge mellom seil, diesel eller elmotor.

Beneteau med enda en ny Oceanis

Oceanis 34 vil bli ferdig i mai, og sannsynligvis bli vist i Norge til høsten. Seilas er i Monaco og tester Oceanis 31 og 37.

Feeling 32 til Norge i mars

Feeling-båtene er kjent for sitt rommelige interiør og utsøkte håndverk. Nå kommer 32-foteren til Bergen for første gang

Dra til Sjøs: Bra trykk i Bergen

Sur vind og skyer holdt ikke seilinteresserte vekk fra bryggene på Dra til Sjøs messen i Bergen. Utstillerne melder om bra trykk og mange interesserte.

Fornyelser blant de minste Delphia-båtene: Ny modell og ansiktsløftning

Delphia Yachts, som er Polens største båtprodusent, har foretatt fornyelser blant verftets minste modeller. Delphia 29.2 har fått et nytt og mer tidsriktig ytre, mens Delphia 28 er ny, sporty modell.

Nyhetsbrev

Gå til toppen