Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Når båten er i boks

Lillestrøm-messa gir gode muligheter for å sikre seg drømmebåten. Etterpå er det bare utstyret igjen. Det finner du i hall D.

Tid for seminarer og møter Seilerdag hos Simrad på Sjøen for alle

Eksperter fra England kommer til Simrads stand på Sjøen for alle på Lillestrøm torsdag (fra kl 1500) for å fortelle om det siste innen båtelektronikk generelt og Brookes & Gatehouse spesielt. I kveld er det dessuten shorthanded-møte på Dronningen, og torsdag kveld kan du høre om hvordan du kan nå norsk toppnivå innen regattaseiling på fem år. Det skjer i Son.

Bavaria 40 spiser Bavaria 42

Kannibalisering kalles det når et bilmerke kommer med en modell som tar kunder fra en eksisterende modell. Vi har sett på Bavaria 40 og kan ikke se grunnen til å velge Bavaria 42.

Lei av tunge ankerløft? Ankerdavit for tunge ankere

Har du tunge ankere som du er lei av å bale med akter når du skal fortøye mot land? Da er kanskje en ankerdavit som Ilas AS lanserte under Sjøen for alle, løsningen? Håkon Bjønnes viser den for SEILtv.

Nyheter fra Sjøen for alle VHF som forteller posisjonen

Under Sjøassistanse Bergen-Shetland Race vil båtene blir tracket på sin seilas fra Bergen til Shetland og retur. Trackingen vil foregå via Raymarines nye VHF, som avigir båtens posisjon ved hjelp av automatisk polling.

80 knop for seilere

Det er folk med seilbåt som kommer til å kjøpe denne båten, mener Pål Sollie i Goldfish.

Norsk Arcona importør

Ole Petter Pollen og Peter Øye i Alizé utvider med nytt agentur.

Pass på barna

Vi fikk alle hjerte i halsen da en tre år gammel gutt klatret på akterspeilet, tre meter over betonggulvet.

Alizé Yachts blir Arcona-representant Arcona satser på det norske markedet

Det svenske Arcona-verftet har hatt en solid vekst de senere årene, og er nå Sveriges 3. største verft. Nå vil verftet satse mer på det norske markedet, og Alizé Yachts i Vollen i Asker er blitt Arconas norske representanter.

Son eller Lillestrøm

Det er flest seilbåter i Son, men mest liv på Lillestrøm. Vi har besøkt begge messene.

Velkommen inn i vår stue!

Seilas har prøveseilt Mahé 36, en båt som gir mye plass for pengene og som seiler like bra som  sine større toskrogssøstre. Du kan se båten på stand B01-11 på Sjøen for Alle.

Få spennende seilbåter

Om du besøkte Båter i Sjøen i høst, finner du lite nytt på Lillestrøm. Messen er mest for utstyr om du seiler. Her er listen over de store utstilte seilbåtene på Sjøen for alle.

Ønsker seilbåtmesse i april

Even Larsen fra Normar ønsker en rimeligere utstilling senere på året. Aud Høva fra Norboat vil diskutere løsninger.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen