Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Dagsturseiler blir til

«Daydream» er et lite smykke som bygges i Danmark om dagen. Se bildene av byggingen av denne lekre lille treseileren.

MD 35 - nye dagseiler: – Dette er fremtidens «gubbebåt»

– Nå er det ingen grunn til å seile Drake eller 5,5 mR lenger, mener Claus Landmark, som er blitt importør av MD 35, en båt som av nettstedet Daily Sail blir kalt for «21st century gentleman’s daysailer».

Elan 380: Suksessrik 37-foter får oppfølger

Elan 37 har vært en suksess i Norge med nærmere 30 solgte båter. Nå får modellen en arvtager, og Elan 410 en lillesøster, for nye Elan 380 har et nært slektskap til storesøsteren.

Dårlig vær fra øst: Stormen tok sin pris

Flere steder langs kysten meldes det om skader på båter og mye ekstra aktivitet for å sikre båtene mot stormen som herjet i helgen.

Vårens mote

I følge Timberland blir seilsko i alle mulig inspirerte former blir veldig trendy denne våren og sommeren. Her er deres nye feminine model.

Den første SunFast 3200 er kommet

Det knytter seg mye spening til den nye SunFast 3200. Nå er den første båten klommet til Norge og vises frem  drøbak i helgen.

Alt-i-ett-båt for en hver anledning

Med franske "Multimono" kan du gjøre seilbåten om til robåt eller motorbåt i løpet av få minutter. Eller du kan gjøre den om til et flytende telt med plass til hele familien.

Nok et smykke fra Tofinou

Seilas skrev i høst om elegante Tofinou 9,5, som ble vist på Båter i sjøen-messen. I Paris så vi etterfølgeren og 2008-nyheten Tofinou 8.

Snertne franske damer for helgeturen

Under Paris-messen i desember tok vi en titt på hva de største franske båtprodusentene har å tilby under 30 fot.

Sporty polsk 28-foter

Tes Magnam 28 er en letthåndterlig og komfortabel 2008-nyhet som ble vist på Paris-messen før jul.

Nydelige modeller fra Grimstad

Ekteparet May og Helge Bendixen har lenge laget de lekreste seilbåtmodeller fra kjelleren hjemme. Mange av de mest kjente klassikerne er kopiert, som 12 meteren Vema over.

Salona med ny 34 foter

Importøren av Salona i Norge håper å se den nye 34 foteren på vannet i Norge til sommeren. Vi kommer tilbake til våre lesere med nærmere beskrivelse og priser

Ny elegant dagsturbåt søker båtbygger

Denne elegante dagsturbåten ble presentert overfor mulige båtbyggere under METS ustillingen nylig. Interessen skal ha vært stor blant byggere og mulige utstyrsleverandører.

Nyhetsbrev

Gå til toppen