Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Oceanis 31 i over ni knop

Beneteaus nye familieseiler byr på skikkelig seilglede. Vi har prøveseilt båten ved Monaco.

Malö med ny hybridteknologi

Nå begynner også båtprodusentene å engasjere seg i miløkampen. Malö Yachts i Kungsviken er tidlig ute og satser på hybridteknologi i en 46-foter der man kan velge mellom seil, diesel eller elmotor.

Beneteau med enda en ny Oceanis

Oceanis 34 vil bli ferdig i mai, og sannsynligvis bli vist i Norge til høsten. Seilas er i Monaco og tester Oceanis 31 og 37.

Feeling 32 til Norge i mars

Feeling-båtene er kjent for sitt rommelige interiør og utsøkte håndverk. Nå kommer 32-foteren til Bergen for første gang

Dra til Sjøs Bra trykk i Bergen

Sur vind og skyer holdt ikke seilinteresserte vekk fra bryggene på Dra til Sjøs messen i Bergen. Utstillerne melder om bra trykk og mange interesserte.

Fornyelser blant de minste Delphia-båtene Ny modell og ansiktsløftning

Delphia Yachts, som er Polens største båtprodusent, har foretatt fornyelser blant verftets minste modeller. Delphia 29.2 har fått et nytt og mer tidsriktig ytre, mens Delphia 28 er ny, sporty modell.

Nye Contest 40 CS Lillesøster-Contest med aktercockpit

Det nederlandske Contest-verftet har nå lansert en ny 40-foter, som vil bli den minste i familien. Båten skiller seg fra de øvrige Contestene ved at den ikke har sentercockpit, men vanlig cockpit akter. – Beste løsning for denne størrelse båt, mener verftet.

På vei til Norge Norges råeste regattamaskin

Kulehullene er på plass, men denne gangen er skroget hvitt. Einar W. Sisseners nye Cookson 50, AL CAPONE, er pakket og klar for forsendelse til Norge i slutten av februar.

For camping og dagseiling

Denne smarte og innovative seilbåten er designet for «nautisk camping», og den er både trygg, letthåndterlig, selvdrenerende og usynkbar.

Feeling 39 til Dra til Sjøs

Fjord Marine AS er ny importør av Feeling Yachts og kommer til messen med Feeling 39

Ny regattaklokke for seilere

Sveitiske TAG Heuer lanserer i disse dager stoppeklokke med regatta funksjon for seilere. Billig er leketøyet ikke, men sammenligner man med hva en ny spinnaker koster, er det kanskje verdt investeringen.

SEILbåtalogen – ingen over, ingen ved siden 372 sider om bare seilbåter!

SEILbåtkatalogen 2008 rulles i disse dager ut til kiosker, bokhandlere og postkasser over hele landet. Hele 372 sider er årets utgave på, og i alt er hele 629 ulike seilbåtmodeller omtalt i tekst og bilder. OG – alle 2008-nyhetene er selvfølgelig med.

Trailbar 28-fots familiebåt

Polakkene har for lengst bevist sine kunnskaper innen seilbåtdesign og båtbygging. Nå kommer  28-fotern Tes 28 Magnam, med mange individuelle løsninger.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen