Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Brukerforum for Expedition

Expedition er programvaren de mest avanserte regattaseilerne bruker, som nå har blitt bedre enn noen gang. Dag Skarsgård skal holde et møte for å utveksle brukererfaringer.

Verdens største på små seilbåter skifter navn

Amerikanske Vanguard og laserprodusenten Performance Sailcraft slo seg sammen i april ifjor og ble med det verdens største produsent av små seilbåter. Nå skifter de navn.

Dagsturseiler blir til

«Daydream» er et lite smykke som bygges i Danmark om dagen. Se bildene av byggingen av denne lekre lille treseileren.

MD 35 - nye dagseiler – Dette er fremtidens «gubbebåt»

– Nå er det ingen grunn til å seile Drake eller 5,5 mR lenger, mener Claus Landmark, som er blitt importør av MD 35, en båt som av nettstedet Daily Sail blir kalt for «21st century gentleman’s daysailer».

Elan 380 Suksessrik 37-foter får oppfølger

Elan 37 har vært en suksess i Norge med nærmere 30 solgte båter. Nå får modellen en arvtager, og Elan 410 en lillesøster, for nye Elan 380 har et nært slektskap til storesøsteren.

Dårlig vær fra øst Stormen tok sin pris

Flere steder langs kysten meldes det om skader på båter og mye ekstra aktivitet for å sikre båtene mot stormen som herjet i helgen.

Vårens mote

I følge Timberland blir seilsko i alle mulig inspirerte former blir veldig trendy denne våren og sommeren. Her er deres nye feminine model.

Den første SunFast 3200 er kommet

Det knytter seg mye spening til den nye SunFast 3200. Nå er den første båten klommet til Norge og vises frem  drøbak i helgen.

Alt-i-ett-båt for en hver anledning

Med franske "Multimono" kan du gjøre seilbåten om til robåt eller motorbåt i løpet av få minutter. Eller du kan gjøre den om til et flytende telt med plass til hele familien.

Nok et smykke fra Tofinou

Seilas skrev i høst om elegante Tofinou 9,5, som ble vist på Båter i sjøen-messen. I Paris så vi etterfølgeren og 2008-nyheten Tofinou 8.

Snertne franske damer for helgeturen

Under Paris-messen i desember tok vi en titt på hva de største franske båtprodusentene har å tilby under 30 fot.

Sporty polsk 28-foter

Tes Magnam 28 er en letthåndterlig og komfortabel 2008-nyhet som ble vist på Paris-messen før jul.

Nydelige modeller fra Grimstad

Ekteparet May og Helge Bendixen har lenge laget de lekreste seilbåtmodeller fra kjelleren hjemme. Mange av de mest kjente klassikerne er kopiert, som 12 meteren Vema over.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen