Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Nye Contest 40 CS Lillesøster-Contest med aktercockpit

Det nederlandske Contest-verftet har nå lansert en ny 40-foter, som vil bli den minste i familien. Båten skiller seg fra de øvrige Contestene ved at den ikke har sentercockpit, men vanlig cockpit akter. – Beste løsning for denne størrelse båt, mener verftet.

På vei til Norge Norges råeste regattamaskin

Kulehullene er på plass, men denne gangen er skroget hvitt. Einar W. Sisseners nye Cookson 50, AL CAPONE, er pakket og klar for forsendelse til Norge i slutten av februar.

For camping og dagseiling

Denne smarte og innovative seilbåten er designet for «nautisk camping», og den er både trygg, letthåndterlig, selvdrenerende og usynkbar.

Feeling 39 til Dra til Sjøs

Fjord Marine AS er ny importør av Feeling Yachts og kommer til messen med Feeling 39

Ny regattaklokke for seilere

Sveitiske TAG Heuer lanserer i disse dager stoppeklokke med regatta funksjon for seilere. Billig er leketøyet ikke, men sammenligner man med hva en ny spinnaker koster, er det kanskje verdt investeringen.

SEILbåtalogen – ingen over, ingen ved siden 372 sider om bare seilbåter!

SEILbåtkatalogen 2008 rulles i disse dager ut til kiosker, bokhandlere og postkasser over hele landet. Hele 372 sider er årets utgave på, og i alt er hele 629 ulike seilbåtmodeller omtalt i tekst og bilder. OG – alle 2008-nyhetene er selvfølgelig med.

Trailbar 28-fots familiebåt

Polakkene har for lengst bevist sine kunnskaper innen seilbåtdesign og båtbygging. Nå kommer  28-fotern Tes 28 Magnam, med mange individuelle løsninger.

Miljøvennelig båt fra Orust

Båtbyggermiljøet på Orust har vært en konservativ gjeng, men nå tenker CR-Yachts nytt, og tilbyr grønne seilbåter. 

Svensk forhandler presenterer hollandsk nyhet

Pring Marine i Göteborg som har spesialisert seg på moderne klassikere introduserer nok en,   BESTEWIND 50 er utviklet av Hollandske K&M Yachtbuilders og baserer seg på erfaringene fra  BESTEVAER og STADTSHIP.

Båtmesse i Göteborg til helgen

Bavaria 40 er utstillingens mest spennende seilbåt, men også en rekke seminarer er verdt å få med seg.

Messe i Leangbukta Tyvstart på seilsesongen

Alle bedriftene i Leangbukta Maritime Senter tyvstartet på sesongen denne helgen og inviterte til innendørs messe. Strålende solskin lokket mange mennesker til båt- og utstyrstitt - og ikke minst lenge etterlengtet båtprat. 

Moderne klassiker fra Sverige

Svenske Mabi Yachts er et lite verft som stiller ut Ron Holland-konstruksjonen M46 på den store ”boote”-messen i Düsseldorf.

Seilbåtimportører med alternativ messe til Sjøen for alle

Skal du se på nye seilbåter, så vil du finne flere utstilt i Son enn på Lillestrøm.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen