Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

X-55 - Båter i sjøens mest avanserte?: X-båt med detaljer i særklasse

Aldri tidligere har så mange store seilbåter vært representert under Båter i sjøen, og det er tydelig at de utenlandske produsentene jakter på nordmenns fete lommebøker. Utstillingens kanskje råeste båter er X-55 – i alle fall når det kommer til avanserte detaljer.

Abelone skadet

For første gang på lenge skulle det være en norskprodusert båt på messa. En ulykke forhindret det.

Etap, venn av regnskogen

Det er mye flott teak og mahogeny på Båter i sjøen, men det er ikke fremtiden. Etap 28 er morgendagens båt.

Båter i sjøen: Snikpremiere på verdensnyheter

Raymarine kan vise frem nye instrumenter på sin stand som egentlig først skal avdukes i Southampton om to uker. SEILtv har fått Cato Anweiler hos Belamarin AS til å fortelle hva dette er.

Enda råere Open 60

«Groupe Bel» har nylig blitt sjøsatt, kanskje den mest ekstreme seilbåt på vannet noen gang, eller skal vi kalle den for verdens største seilbrett.  

Maxi i øverste klasse

Mange i Norge forbinder Maxi med enkle turseilere fra 70-tallet. Den tiden er lengst forbi.

Seilereliten satser på 40-foter

Lars Loennechen og Espen Guttormsen fikk prøveseile  Archambault 35 i sommer og ble helt solgt. Nå blir Lars agent for verftet i Norge og har bestilt en 40 foter.

Messens største flytende boliger

Der det heldigvis gratis både å drømme og å beundre lekkerbiskene på Båter i sjøen. Men flere av messens store flytende vidundere  krever forhåndsavtale før du kan stige om bord.

X-Yachts nye lille

X-34 er på snarvisitt fra Danmark for å vise seg frem på Båter i Sjøen. Vi har tatt en titt.

Ferske båteiere: NSF trenere satser på storbåt

Thomas og Espen Guttormsen, Frank Kirkeland og Lars Loennechen har slått seg sammen også på privaten. Nå har de kjøpt sportsbåten Archambault 40. Planen er foreløpig i støpeskjeen, men det blir regatta og mulighet for hardværskurs.

Splitter ny 34-foter: Rykende fersk X-34 på Kadettangen

Igår kveld klokka 20 kom den nye X-34 med ferge til Norge. Klokka 1150 i dag lå båten ferdig rigget og klar på utstillingen. X-34 er en meget spennede alternativ i 34-fots klassen. Vi har vært om bord.

Ny forhandler for Dufour båter i Norge

Etter å ha opparbeidet Dufour til å bli et av de best solgte seilbåtene i Norge, kaster  Hans Wang og D-Yachts kortene. To Fredrikstadklarer står klare til å overta.

Båter i sjøen åpner i dag: Nyhetene ligger tett i tett på Kadettangen

I dag klokka 12 åpner høstslippet av nye båter på Kadettangen i Bærum. Båtutstillingen Båter i sjøen byr på over 100 seilbåter – mange av dem er splitter nye. En av dem er Bavaria 34 Cruiser, som vi gir deg en guidet tur om bord i.

Nyhetsbrev

Gå til toppen