Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Longtze Premier Kinesisk sportsbåt med premiere på flyplass

Ankommer du Shenzhen flyplass 25 km utenfor Hong Kong, blir du møtt av synet av en drøyt 22 fot stor sportsbåt i Terminal A. Longtze Premier heter båten som verftet har valgt å stille ut på denne originale måten.

Furlex for små båter

Selden lanserer nytt rulleforstag som passer ypperlig for IFer og H-båter.

Bokskred for båtentusiaster

Tidlig å tenke på julegaver? Nå har du hvertfall muligheten til å sikre deg en rekke spennende  bøker i den maritime sjangeren til sterkt reduserte priser,

Brenta lanserer nye båter og nytt firma

Luca Brenta, mannen bak de superelegante Brenta 30 og 38 lanserer 42 og 60 foter og etablere samtidig en ny aktør i bransjen,  B-Yachts

Gode erfaringer med miljøbunnstoff

Sven Jansen fikk i vinter påsmurt Cuprotect på sin båt. Det er bunnstoff som skal holde i ti år. Her er hans erfaringer så langt.

Neste generasjon satellittkommunikasjon

Høyere fart og mindre størrelse er nøkkelord for siste nyheter fra Thrane & Thrane. Nå kan du få bredbånd til sjøs.

Ny septiktankmåler for båter

FM Marin lanserte i fjor Gobius 1. Nå kommer Gobius 4,- en ny og bedre septikktankmåler for fritidsbåter.

Verdens største, høyeste og vakreste

Superyachtmarkedet er i eksplosiv vekst. I Seilas 8 kan du lese historien bak noen av verdens flotteste og mest elegante superyachter.

Ny trailbar turseiler

New Classic 700 er navnet på en helt ny 24 fots seilbåt med senkekjøl, fire sengeplasser og som kan fraktes på  tilhenger.

Fremtiden i min hånd

Forlaget har fått sin første iPhone. Ikke akkurat båtutstyr, men vi tror den viser hva vi vil få av elektronikk i båten om ti år. Alle som er lei av manualer kan glede seg.

Utstyr for langtur Brems til sjøs

Har du noen gang følt at du trenger en brems når du seiler? Ikke det? Her har du i hvertfall en sjøbrems som i følge den australske oppfinneren skal fungere bedre enn et sjøanker.

Nytt utstyr Ny type fendere

De oppblåsbare fendrene har dominert fritidsbåtmarkedet i en årrekke. Nå har et italiensk selskap designet en ny type som de håper skal ta over. Fordelene med den nye typen er i hvertfall klare.

Verdens kanskje største serieproduserte katamaran På hengende håret…

Det gikk på hengende håret å få lirket denne nesten 23 meter lange Privilege 745en ut av produksjonslokalene til Alliaura Marinei les Sables d’Olonne i Frankrike. Men det gikk, og verftet visste hva de gjorde. For dette var produksjonsnummer 3.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen