Søk i arkivet

Seilbåter og utstyr

Nytt GoPro-kamera: Enda bedre actionkamera

GoPro oppgraderer med flere muligheter og høyere oppløsning i sitt vanntette videokamera.

Skal dekke seiltur-behovene

– Vår forretningsidé er at alle som har tenkt seg på seiltur, på et eller annet tidspunkt må innom oss for å få båten eller utstyret de trenger.

Sunbeam 24.2: Turseiler med innbygd barskap

Det østerrikske Sunbeam-verftet har oppgradert store deler av sitt modellspekter. En av dem som har fått en «face lift», er Sunbeam 24.2

Importstatistikken: Seilbåtsalget skyter fart

I 2011 steg importen av seilbåter med 2,3 prosent i kroner; fra 347 til 357 millioner kroner. – Importørene har store forventninger til 2012, melder Norboat.

Jager dieseldyr og lyn: Lure greier til båten

I gamle dager ble sånt på flaske som skulle ordne opp i det meste kallt for lurium. Nå lover Maritim-kjeden at de skal klare å ta rotta på dieseldyrene.

Årets nyhet i Stockholm: Norsk brygge-oppfinnelse nominert

Det nyutviklede bryggesystem Førresfjord-bedriften Wee Marine AS ble nominert til prisen årets nyhet under båtmessen i Stockholm.

Spinlock: LED-antenne på vesten

Spinlocks nye «redningsvest-antenne» hever markeringslyset nesten 25 centimeter opp slik at lyset ikke så lett blir blokkert av hode, hette eller bølger.

Norlin 37: Oppkalt etter svigermor

Båten er oppkalt etter svigermor og samlivet med TILLIE har vært langt og kjært. Hun har ikke sviktet, men seilt traust og sikkert med mannskapet sitt gjennom hele ekteskapet.

Langtur: Praktiske tips: Gjør livet enklere for båtmødre på havet

Dagen har kommet: Etter lang tid med forberedelser og langturfantasier kaster du loss og seiler inn i drømmen din: Ditt etterlengtede eventyr mot fjerne strøk. Her er noen tips for å skape bedre komfort om bord slik at du kan oppleve havet slik det var i drømmen.

Utstyr: Elektrisk revolusjon på hekken

Strøm om bord er alltid en utfordring for både regatta- og turseilere ettersom mer og mer elektronikk finner veien om bord.

Arcona 410: Harmoni og balanse – med turbo!

Med Arcona 410 har det svenske verftet gjort en fusjon med dagens internasjonale performancedesign - uten å miste den klassiske sjelen.

Viking fornyer: Udødelig støvel i ny versjon

Den såkalte seilerstøvelen – som var allemannsmote på 1960- og 1970-tallet – er her igjen.

Robust fottøy: «Extreme waterproof» seilstøvel

Henri Lloyd kommer med robust støvel: «The extreme waterproof boot».

Nyhetsbrev

Gå til toppen