Søk i arkivet

KNS Abo

Bestill ett års papir-abonnement på SEILmagasinet for bare 300 kroner

KNS har valgt å avslutte ordningen med at et Seilas utgitt av Norsk Maritimt Forlag AS blir distribuert til alle KNS-medlemmenes postkasser. Siste utgave var nummer 6/2017

Vil du imidlertid fortsette å motta det båtbladet du alltid har fått som medlem av KNS i egen regi, vil du kunne få det hjem i postkassen i hele 2018 for bare 300 kroner. Det er et tilbud KNS og Norsk Maritimt Forlag AS er blitt enige om. Den eneste forskjellen fra tidligere er at bladet vil hete SEILmagasinet i stedet for Seilas.

KNS vil ha sine egne klubbsider i SEILmagasinet slik foreningen nå har KNS-nytt i Seilas.

Fra før av har alle KNS-medlemmer digital tilgang til nettsiden seilmagasinet.no og til SEILmagasinet-appene i App Store og Google Play. Tilbudet på 300 kroner gjelder tilleggsytelsen ved å få magasinet i papir-utgave sendt hjem i postkassen. Tilbudet på 300 kroner er eksklusivt for KNS-medlemmer.


KNS-tilbud
Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement
 
Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp.
 
Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan. 
 
Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner. Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.
 
Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.
 
Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling ansees ikke som gyldig oppsigelse.
 
Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.  
 
Sikker transaksjon
Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger. 
Payex
Dette skjer ved registrering:
  1. Oppgi personalia
  2. Kjøp gjøres via PayEx (visa/mastercard)
  3. Kvittering for kjøpet blir tilsendt på oppgitt e-post
  4. Ved fullført betaling vil det opprettes en brukerkonto og innlogging skjer automatisk
  5. Via «Min side» er det enkelt å oppdatere info og administrere kundeforholdet hos oss

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss! Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice.

Gå til toppen