Søk i arkivet

KNS-tilbud

Spesialtilbud til KNS-medlemmer:

Få hele Norges seilblad!

Etter at KNS besluttet å utgi Seilas som et klubborgan fra og med sommeren 2017, har vi fått bekymrede spørsmål fra KNS-medlemmer som lurer på hva som nå skjer med det bladet de er vant til å få hjem i postkassen.

Svaret er at dette bladet vil bestå med tittelen SEILmagasinet. 

Den samme redaksjonen som har lagd Seilas, fortsetter å skrive for SEILmagasinet, og hele artikkelarkivet med ti årganger av Seilas på seilas.no og Seilas-appen vil nå inngå i det digitale innholdet i SEILmagasinet. Der finner du alt fra begge magasinene i det som nå blir hele Norges seilblad.

For å fortsette å få det bladet du er vant til, må du nå tegne et separat abonnement.  Som takk for trofast følge i over 40 år, gir vi derfor alle KNS-medlemmer et spesialtilbud på hele Norges seilblad – SEILmagasinet:

For kun 360 kroner får du denne gavepakken: 

Du får SEILmagasinet levert hjem på døren i ett år. I tillegg får du tilgang til apper og digital tilgang til ti årganger med pluss-artikler fra både Seilas og SEILmagasinet på seilmagasinet.no.

For 360 kroner får du med andre ord det bladet du er vant til å få som medlem av KNS + digital tilgang på nettsiden og app-ene i App Store og Google Play!

Du kan velge om du vil la abonnementet starte fra og med nr. 1/2017 eller nr. 5/2017, som er den første utgivelsen av bladet KNS-medlemmene ikke får som en del av medlemsskapet. Velg hvilken variant ved å klikke på ikonene under.

 

Gå til toppen