Søk i arkivet

Storbåtmessen

Få tilgang til SEILmagasinet i alle kanaler med over 50% rabatt! 

I samarbeid med Storbåtmessen tilbyr vi deg nå et årsabonnement for kun kr 349,- (ordinær pris 795,-). Abonnementet gir deg tilgang til bladet i alle kanaler - nettbrett-app med mer enn ti års arkiv (tilbake til 2006, både SEILmagasinet og Seilas), Pluss-artikler på web og bladet i postkassen seks ganger i året. Om du ønsker å holde deg oppdatert med det som skjer i seil-Norge er SEILmagasinet riktig sted. 

SEILmagasinet i alle kanaler!

MAGASIN LEVERT HJEM
Få SEILmagasinet levert hjem til deg gjennom hele året. Du får gode leseropplevelser fra turseiling og regatta i din egen stue. Dette er et godt tilbud til deg som ikke har behov for å følge med nyhetene på nett eller søke opp artikler fra tidligere utgaver.
PLUSSARTIKLER PÅ NETT
Digitalt årsabonnement og digitalt månedsabonnement omfatter alle artikler merket med Pluss på seilmagainet.no. Her får leserne først tilgang til nye tester og reportasjer, og her ligger vår omfattende base med tester, gjør-det-selv-artikler, trimmetips, turtips og farvannsbeskrivelser. 
APP FOR LESEBRETT
Digitalt årsabonnement omfatter appene SEILmagasinet og Seilas. I disse finner du samtlige magasinutgaver fra 2006 - ca 200 utgaver av bladene. Appen laster du ned fra App Store eller Google Play. Du kan enkelt søke i alt innholdet, og laste ned magasinene på lesebrett eller smart-telefon. 


VILKÅR

Abonnementet faktureres årlig og løper til det blir sagt opp. Etter første år fornyes abonnementet til ordinær pris, kr 795,-. Har du spørsmål? Se vår Hjelp-side. Eller ta kontakt med kundeservice.

 


Messetilbud
Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement
 
Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp.
 
Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan. 
 
Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner. Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.
 
Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.
 
Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling ansees ikke som gyldig oppsigelse.
 
Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.  
 
Sikker transaksjon
Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger. 
Payex
Dette skjer ved registrering:
  1. Oppgi personalia
  2. Kjøp gjøres via PayEx (visa/mastercard)
  3. Kvittering for kjøpet blir tilsendt på oppgitt e-post
  4. Ved fullført betaling vil det opprettes en brukerkonto og innlogging skjer automatisk
  5. Via «Min side» er det enkelt å oppdatere info og administrere kundeforholdet hos oss

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss! Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice.

Gå til toppen