Søk i arkivet

Det er bare du som setter grenser!

Å seile er å elske havet og utnytte naturkreftene. Vinden, drivkraften, er gratis, og gir deg som seiler stor frihet i å seile akkurat dit du selv vil. Kom og bli inspirert av Jimmy Cornell, en av verdens mest erfarne langturseilere. Seminaret bestilles seinest 15. mars 2018

 Jimmy Cornell har seilt på alle verdenshavene - tre ganger har han seilt jorden rundt og i tillegg besøkt farvann ved begge poler. Tilsammen har han tilbakelagt mer enn 200 000 nautiske mil!

Lange Maritime og Pantaenius har gleden av å invitere til en inspirerende seminardag med Cornell på Carlstens Fästning i idylliske Marstrand på den svenske vestkysten.  Lørdag 14. april treffer du Cornell under vårt seminar for familier, par og andre små besetninger som planlegger å seile sydover - fra Skandinavia til Middelhavet, Madeira, Kanarieøyene, Karibien - eller enda lenger. Cornell vil bidra med råd og tips til turen, viktig informasjon for å sikre en trygg og sikker reise over åpent hav.

Det blir avholdt åpen diskusjon med kommentarer og forslag for de individuelle seilplanene. Jimmy Cornell kommer i tillegg til å dele med seg av sine beste minner og perler fra mer enn førti år med seiling på alle verdens hav. 

Kom og la deg inspirere av en av verdens mest erfarne langturseilere!

Seminaret bestilles seinest 15. mars 2018 - se våre nettsider for program, pris og booking

Om Jimmy Cornell
Grunnlegger av ARC, Atlantic Rally for Cruisers, og har i løpet av de siste tretti årene organisert 33 ulike transatlantiske seilinger og seks seilinger jorden rundt. Mer enn 3 000 båter og 15 000 seilere har deltat på hans arrangement. 

Cornell har forfattet en mengde bøker og guider om langturseiling, deriblant World Cruising Routes, en av verdens mest solgte nautiske publikasjoner. 

 

Seminaret arrangeres av Lange Maritime og Pantaenius

Gå til toppen